Apple Nieuws Vlaanderen

Home Mac iMac Apple lanceert goedkopere iMac voor €1129

Het gerucht deed vorige week de ronde al, maar wordt nu bevestigd door Apple. Ze hebben een goedkopere variant van de 21,5″ iMac uitgebracht.

Vorige week werd er al gefluisterd dat de iMac een kleine update zou krijgen. Vandaag brengt Apple een nieuwe variant uit van de 21,5″ iMac. Een model met een minder krachtige processor (1,4 GHz), een kleinere harde schijf van 500GB, en een minder sterke grafische processor (Intel HD Graphics 5000). Verder blijven de specificaties hetzelfde als het vorige instapmodel.

De prijs van dit minder krachtige toestel is natuurlijk ook een stuk minder dan het initiële instapmodel. Voor 1129 euro beschik je over een iMac met bovenstaande specificaties en voor het krachtigere model betaal je nog steeds 1329 euro. Voor dit laatste model krijg je natuurlijk wel een 2,7 GHz processor met 1TB aan geheugen en een Intel Iris Pro grafische processor. In het 21,5″ segment is er dan nog 1 beter model te koop voor €1529.

Binnen 1 tot 3 werkdagen kan het toestel thuis worden geleverd. Interesse in dit toestel? Klik hier en je komt meteen op de juiste pagina terecht.

iMac

Het 27″ model is nog steeds met dezelfde specificaties verkrijgbaar, aan dezelfde prijs.

UPDATE 1: Lab9 laat ons weten dat ze vandaag of morgen al een beperkte voorraad verwachten, en volgende week een nieuwe levering. Bij easy-m kan vanaf vandaag ook het toestel al besteld worden.

UPDATE 2: Ook de Mac mini heeft een prijsverlaging gekregen. Deze koop je nu vanaf €619, wat 30 euro goedkoper is als voorheen.

UPDATE 3: De AppleTV is ook 10 euro goedkoper geworden en gaat nu over de toonbank voor €99.

2 reacties Op dit bericht

Wat is jouw mening?...