Apple Nieuws Vlaanderen

Home Weetjes WeTransfer komt naar de iPhone en iPad

De file-sharingsite WeTransfer gaat een nieuwe website en een nieuwe betaalde opslagdienst lanceren. Deze gaat ondersteuning bieden voor iOS-apparaten.

Momenteel is dat niet mogelijk omdat de huidige WeTransfer-site gebruik maakt van Flash-ondersteuning en Flash-ondersteuning door een oude ruzie tussen Adobe en Apple niet aanwezig is op de iPhone en iPad. Gelukkig bestaat de dag van vandaag HTML5, die wel ondersteund wordt door iOS-apparaten.

De nieuwe HTML5-site bevindt zich momenteel nog in een bètatestfase. Daarnaast gaat WeTransfer uitbreiden met een dienst voor de grootverbruikers. Deze dienst zal de toepasselijke naam WeTransfer Plus krijgen. Plus-klanten krijgen zelf meer data en kunnen meer ontvangers bereiken dan voorheen. Het is wel nog even wachten tot de bètatestfase wordt geopend voor het grote publiek.

Of WeTransfer zal aanslaan bij iOS-gebruikers is nog af te wachten omdat deze ook kunnen genieten van de iCloud-mogelijkheden. Het testen kan volgens onze redactie zeker geen kwaad.

 

Wat is jouw mening?...