Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store OFFICIEEL: Eerste Belgische Apple Store bevestigd

Na jaren wachten en vele geruchten heeft Apple vandaag de komst van een Belgische Apple Store bevestigd. De Store komt zoals we al langer verwachtten in Brussel. Naar alle waarschijnlijkheid in de Guldenvlieslaan.

Apple heeft vandaag de eerste vacatures online geplaatst die de komst van de Belgische Apple Store bevestigen. De vacature vermeldt Brussel als werkplaats en dat ligt in lijn met de geruchten die al in april 2012 verspreid werden.

De toekomstige Apple Store zal gelegen zijn aan de Guldenvlieslaan in Brussel. De werken aan het gebouw startten in het voorjaar van 2013 en zullen in 2015 afgerond zijn. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we rond de zomer van 2015 de eerste Belgische Apple Store verwachten.

vacatures apple store

 

Na de opening van de Brusselse Store mogen we een tweede en misschien ook een derde Store verwachten. De verwachtingen en de geruchten leiden ons dan naar Gent, naar het Post Plaza gebouw.

Maar eerst uitkijken naar die eerste Apple Store in Brussel, eindelijk!

Bedankt aan onze tipgever: @JoonVT

UPDATE: Vandaag zijn er 7 nieuwe vacatures toegevoegd aan de vacature pagina ook lijkt de locatie van Brussel verder bevestigd. Je kan der nu onder meer solliciteren voor een Apple Store Leader Program.

Schermafbeelding 2014-12-06 om 10.01.45 Schermafbeelding 2014-12-06 om 09.57.35

Wat is jouw mening?...