Back

Apple voegt drie nieuwe apps toe aan Apple TV

Sinds afgelopen dinsdag zijn er drie nieuwe apps beschikbaar op Apple TV. TED, Young Hollywood en Tastemade voegen zich bij de andere 24 apps die momenteel in België gebruikt kunnen worden.

img_0536De nieuwe kanalen bieden heel wat inhoud voor een brede groep gebruikers. Zo kan je nu via TED naar honderden gratis TED Talks kijken, dit zijn interessante online lezingen gegeven door mensen uit verschillende milieus (van religie tot technologie). De TED app heeft een frisse overzichtelijke interface en toont je op de startpagina de populairste lezingen van het moment, alsook de categorieën waaruit je kan kiezen.

Ook nieuw is de Tastemade app, een kanaal gewijd aan eten met een breed gamma aan kook- en cultuurprogramma’s die volledig gratis te bekijken zijn.

Young Hollywood zit nu ook in het aanbod en wordt beschreven als een muziek-, cultuur- en lifestyle-kanaal met eigen programma’s zoals Pop Culture, Underground en Amp’d up. Hier kan je ook muziekoptredens en interviews met celebrities vinden en dit allemaal gratis.

Apple TV VANAF €79Volgens John Paczkowski (buzzfeed) is Apple ook van plan een nieuwe Apple TV tijdens het WWDC voor te stellen. Deze zou dan beschikken over een A8-chip, een eigen App Store, groter intern geheugen en stembediening met Siri. In de Online Apple Store staat de Apple TV momenteel geprijsd VANAF €79 wat suggereert dat zowel het huidige als het nieuwe model tegelijkertijd verkocht zal worden.

About the Author /

jan_vervloet@me.com

18, from the middle of nowhere, al vele jaren steevast geïnteresseerd in technologie. "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?" -Ru

Wat is jouw mening?...