Back

Verkoop iPhone 6 overtreft alle verwachtingen

De iPhone 6 blijft uitzonderlijk goed verkopen. Men verwacht dat de verkoopscijfers van de iPhone 6 voor het tweede kwartaal van 2015 opnieuw boven de verwachtingen zullen uitstijgen.

Volgens onderzoeksbureau UBS zullen de verkoopscijfers voor het tweede kwartaal van 2015 alle verwachtingen overtreffen. Het onderzoeksbureau verwacht dat de iPhone 6 meer dan 50 miljoen keer over de toonbank zal gaan. Een gedeeltelijke verklaring voor dit grote succes zou de enorme populariteit van de iPhone 6 in China zijn. Ondanks het feit dat de smartphonemarkt in China aan het inkrimpen is, doet de iPhone het bijzonder goed.

screen shot 2015-05-14 at 12.22.29.png

Ook Ming-Chi Kuo, de bekende Apple-analyst voorspelde dat er in het tweede kwartaal van 2015 meer dan 50 miljoen iPhones verkocht zouden worden. Een analyst van UBS verwacht dat door de vernieuwingen die de iPhone doorvoert er in 2016 zelfs 250 miljoen iPhones verkocht zullen worden. Apple maakte onlangs bekend dat er tijdens het eerste kwartaal van 2015 zomaar eventjes 61 miljoen iPhones over de toonbank gingen. In het verleden haalde Apple nog nooit zulke hoge verkoopscijfers.

In september 2015 worden de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus hoogstwaarschijnlijk opgevolgd door de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...