Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple iOS 8.4.1 is beschikbaar

Apple lanceerde eerder deze week iOS 8.4.1 voor het brede publiek. Dit gebeurt ongeveer 6 weken na de lancering van iOS 8.4 met de nieuwe Apple Music service.

ios_8_4_1Deze update voor iPod, iPad en iPhone is vooral bedoeld om problemen met Apple Music en de iCloud Music Library op te lossen. De informatie van Apple over deze update is zoals gewoonlijk uiterst beperkt : “Deze update bevat verbeteringen en opgeloste problemen voor Apple Music.”

Sommige gebruikers hadden problemen om de iCloud Music Library aan te zetten. Deze problemen zouden verholpen moeten zijn met deze update. Mensen die de toegevoegde muziek niet konden zien omdat Apple Music ingesteld was om alleen offline muziek te tonen, zouden dankzij deze update wel de toegevoegde muziek moeten kunnen zien.

De update maakt het ook mogelijk om nieuwe muziek toe te voegen aan de playlist zelfs als er geen playlist beschikbaar is om uit te kiezen. Tot op heden hadden artiesten problemen om materiaal op Connect te plaatsen. Ook deze problemen zouden verholpen worden in iOS 8.4.1.

Hoogstwaarschijnlijk wordt dit de laatste update voor iOS 8 aangezien Apple reeds volop bezig is met iOS 9, het nieuwste operatingsysteem voor mobiele apparaten van Apple dat vermoedelijk in september gelanceerd wordt.

Wat is jouw mening?...