Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Officiële openingsdatum eerste Belgische Apple Store gekend

Apple Store in Brussel

Het nieuws was eerder al bekend, ons land mag dit jaar zijn eerste officiële Apple Store verwelkomen! Deze zal zich bevinden op de Gulden-Vlieslaan in Brussel. Wat tot nu toe nog niet bekend was, was wanneer precies deze Apple Store zou openen. Wij kregen vandaag uit vertrouwelijke bron de openingsdatum van de Brusselse vestiging.

We hebben op de redactie uit betrouwbare bron een document ontvangen waarop te zien is dat deze eerste Belgische Apple Store de deuren zal openen op zaterdag 19 september. Op het document is te zien dat de onderneming Apple Retail Belgium gevestigd op de Gulden-Vlieslaan van start zal gaan op 19 september 2015. Hiermee wordt ook bevestigd dat de Apple Store zich daadwerkelijk op de Gulden-Vlieslaan zal bevinden.

Apple Store Brussel

Deze informatie is nog niet terug te vinden in de openbare Kruispuntbank van Ondernemingen. Toch kunnen we de authenticiteit van het document 100% garanderen, het gaat om een officieel document vanuit betrouwbare bron verkregen. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat de info klopt.

De allereerste Apple Store opent dus de deuren op zaterdag 19 september, dit is over ongeveer een maand. De typische zwarte panelen zijn al geruime tijd te zien aan de vestiging op de Gulden-Vlieslaan, maar tot nu toe was het nog gissen naar de openingsdatum.

Apple heeft voorlopig nog geen officiële openingsdatum vrijgegeven, maar zoals gezegd kunnen we garanderen dat deze info klopt. Kruis de dag dus al maar aan in je agenda want de opening is ongetwijfeld niet te missen voor alle Belgische Apple fans!

Wat is jouw mening?...