Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store België FLASH: Apple bevestigt openingsdatum Apple Store Brussel

 

Apple heeft de openingsdatum van de Apple Store in Brussel bevestigd. Eerder konden we de datum al meegeven via een document dat onze redactie had ontvangen. 

Deze nacht heeft Apple eindelijk de datum bevestigd. Zoals we eerder al hadden gezegd is 19 september de openingsdatum zo wordt het nu ook aangegeven op de site van de toekomstige Apple Store in Brussel

 

Met deze datum kan er een einde komen aan alle speculaties. De Apple Store is nu officieel aangekondigd door Apple zelf, enkel de retail webpagina ontbreekt nog. Deze zou normaal gezien de komende dagen online moeten komen.

Eerste Apple Store voor België

De Apple Store in Brussel, gelegen in de Gulden-Vlieslaan, is de eerste Apple Store van België. Geruchten doen de ronde dat er nog een tweede Apple Store op komst zou zijn, waar deze gevestigd zou zijn is vooralsnog een groot mysterie. Enkele jaren geleden wees alles naar een Apple Store in Gent in het Post Plaza gebouw. Echter lijkt niets er op te wijzen dat het ook zo is, enkele maanden geleden was er sprake van een Apple Store in Antwerpen. Het enige wat er momenteel wel op wijst dat er een tweede store zou komen zijn de 17 openstaande vacatures voor Apple retail. Waar die store zou komen is dus nog niet geweten.

Apple Store Brussels 2

UPDATE:

Apple heeft nu ook in een persbericht de opening bevestigd:

Ik wil u vanmorgen laten weten dat Apple, doormiddel van de onthulling van een creatieve barricade rond de Apple Store Brussel, haar eerste winkel in België heeft aangekondigd. De Apple Store zal op zaterdag 19 september worden geopend.

Over de strips op de omheining rond de Apple Store:

Van oudsher worden strips gedrukt met behulp van inkt en papier. Door de vooruitgang van de moderne technologie, zijn stripkunstenaars vandaag de dag in staat om hun ideeën gemakkelijker te verkennen en vrij uit te voeren. De rol van Apple is om de toekomst van de creativiteit the inspireren met de beste tools en nieuwe talenten aan te moedigen om te groeien. De Apple Store Brussel zet de creativiteit voort.

UPDATE 18h35:

Intussen is de retail website online. Lees er alles over: Apple Store Brussel: Retail website online

 

4 reacties Op dit bericht

Wat is jouw mening?...