Back

Apple Store Brussel nu ook zichtbaar in de Apple Store App

Deze ochtend heeft Apple bevestigd dat de Apple store in Brussel zal openen op 19 September 2015. Kort na het ontdekken van de datum op de afsluiting rond de Apple Store verstuurde Apple een persbericht. Maar er is meer, je kan namelijk de Apple Store in Brussel terugvinden in de Apple Store App.

OpeningsurenANV_APBrusselANV_APBrussel4

Apple heeft jammer genoeg de openingsuren nog niet vrijgegeven. Momenteel in de App store zie je dat de winkel nog op alle dagen gesloten staat. Dit zal louter om de reden zijn dat mensen nog niet het idee krijgen dat de winkel effectief al open is. De openingsuren zullen hoogst waarschijnlijk vrijgegeven worden met de lancering van de Apple store. De workshops vanaf 21 September zijn wel al vrijgegeven.

Wat is er speciaal aan de Apple Store?

De Apple store’s worden niet zomaar opgericht omdat Apple een verkooppunt wil op een bepaalde locatie. Daar gebruiken ze hun befaamde Apple Resellers voor. Als ze een store
openen wil Apple dat het een representatie is van de kracht-, sterkte- en design-mindedness waar het bedrijf dag in en dag uit naar streeft. Je kan dus verwachten dat ook hier in Brussel die visie terug te vinden zal zijn.

ANV_APBrussel3

Apple watch

In verscheidene Apple store’s in de wereld beschikt je over de mogelijk om de Apple watch te gaan testen en eventueel aan te schaffen. Zou de opening van de Apple store in Brussel eindelijk de lancering van de Apple watch in België met zich meebrengen? Wij kijken alvast uit naar de opening op 19 September.

Download de Apple Store app hier.

About the Author /

contact@timothysegers.be

Studying automation as a student representative at the University/College Ghent and co-founder of the Landay VZW. Technology and organizing are the two things I live by!

Wat is jouw mening?...