Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store België Apple Store Brussel: Retail website online

Eerder vandaag was er al het persbericht van Apple waarin de openingsdatum bekend werd gemaakt van de eerste Apple Store in België. Nu is de retail website ook online beschikbaar.

Met de retail website zijn ook de openingsuren gekend van de Apple Store aan de Gulden-Vlieslaan in Brussel. Daarop valt te lezen dat de Store open zal zijn van maandag tot zaterdag van 10 tot 19 uur.

Apple Store Brussel openingsuren

Daarnaast en misschien belangrijker, naast de openingsdatum is er ook een uur waarop de store feestelijk open gaat. Zaterdag 19 september om 10 uur gaat de store feestelijk open, begin dus alvast maar al met plannen!

Workshops

Apple Store’s zijn onder gekend voor hun workshops die je er kan volgen. Momenteel zijn er op de retail pagina nog geen workshops zichtbaar. Eerder vandaag was het wel het geval in de Apple Store App, echter heeft Apple in de loop van de dag de Brusselse store teruggetrokken uit de Apple Store App. In onderstaand screenshot kan je echter wel nog de eerste workshops zien.

ANV_APBrussel

Passer jij regelmatig de Store in Brussel en heb je iets opgemerkt? Dan kan je ons contacteren via mail of op Facebook en Twitter.

 

 

Wat is jouw mening?...