Back

Waar kan je de iPhone 6s (Plus) in België kopen?

Opzoek naar een iPhone 6s? Een iPhone SE? Op iPhone Kopen België vind je alle prijzen en info! iPhone Kopen België vergelijkt prijzen van alle iPhone’s.

De iPhone 6s en 6s Plus zijn vanaf 9 oktober verkrijgbaar in België. In dit artikel geven we een overzicht waar deze te koop is en hoeveel de modellen exact kosten. Deze pagina zal telkens worden geüpdatet wanneer we meer informatie hebben over prijzen, levertermijn en beschikbaarheid.

Apple Store

Nu we in België een officiële Apple Store hebben kunnen we daar ook terecht voor iPhones, iPads, Macs en meer. Wens je je iPhone te kopen in de Apple Store Brussel? Dan dien je online eerst je iPhone 6s te reserveren. Je kan ook online bestellen als je liever niet een trip naar Brussel maakt en je nieuwe speeltje thuis of op het werk geleverd wil hebben.

Apple Premium Resellers

De Apple Premium Resellers (APR) in België bieden zoals elk jaar ook de nieuwe iPhones aan, zonder een prijsverschil en met excellente service. U kan zo terecht bij Easy-M, Lab 9 en Switch om een iPhone 6s (Plus) in huis te halen, let wel: de voorraden bij de APR’s zijn bij lancering echter beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap!

Lab 9

Lab9 verkoopt de iPhone 6s en de iPhone 6s plus vanaf de dag van lancering. De website van Lab9 meldt een voorraad aan iPhone 6s 16GB modellen in Spacegrijs en zilver, andere modellen zijn beperkt leverbaar. Meer info op de website van Lab9 waar je de stock kunt nakijken per model en per winkel.

Easy-M

Easy-m heeft intussen laten weten dat de iPhone 6s (Plus) vanaf 9 oktober te verkrijgen zal zijn bij hen. Meer info vind je op de website van Easy-M.

Switch

Switch verkoopt net als alle andere Apple Resellers de iPhone 6s. Op de website van Switch kan je gemakkelijk de stock per winkel nakijken, momenteel zijn er enkele iPhone 6s 16GB modellen in voorraad. Meer info op de website van Switch.

Providers

De mobiele telekom operatoren bieden vaak heel wat voordeel wanneer je een abonnement bij hen afsluit. Zo betaal je maandelijks je iPhone af in kleine schijven en zitten je minuten, MBs en smsjes bij in de prijs. Vaak is het eindbedrag van de iphones bij providers zelfs lager dan de retailprijs dus is het zeker niet slecht om een kijkje te nemen bij Telenet, Mobistar, Proximus en Base.

Telenet

Bij Telenet is de iPhone 6s te verkrijgen en enkel MET abonnement. Je krijgt bij het afsluiten van een King of Kong abonnement minstens €50 korting en je betaald het toestel in 1 keer of gespreid met een bedrag dat bovenop je abonnement komt. Meer info op de website van Telenet.

Mobistar

Mobistar verkoopt de iPhone 6s (Plus) zowel met abonnement als zonder abonnement. Meer info op hun website.

Proximus

Bij Proximus kan je ook online je iPhone kopen via deze link. Voorraden zijn ook te raadplegen op de website van Proximus.

UPDATE: Bij Proximus is het nu ook mogelijk om je iPhone 6s aan te schaffen in combinatie met een abonnement.

Base

Base heeft deze avond aangekondigd de iPhone 6s vanaf 9 oktober ook aan te bieden in alle Base shops. Een overzicht van de Base shops vind je op de website van Base.

Webshops

Verschillende web winkels bieden de iPhone 6s ook aan, het voordeel van deze web winkels is dat je meteen kan zien of er voorraad is. Bij voorraad kan je, bij bijvoorbeeld CoolBlue, er zelfs voor kiezen om je iPhone 6s dezelfde dag te laten leveren. Web winkels die ook fysieke winkels hebben verkopen de iPhone 6s ook in hun winkels.

 

About the Author /

jan_vervloet@me.com

18, from the middle of nowhere, al vele jaren steevast geïnteresseerd in technologie. "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?" -Ru

Reactie (1)

  • Jona Bergman

    14 oktober 2015

    Lijstje is verre van volledig. Ook bij onder andere winkels die aangesloten zijn bij Selexion, Expert en Exellent is er al voorraad van diverse modellen. Zo kan u in het Leuvense bij diverse Selexion-winkels binnenlopen en meteen weer buitenlopen met een exemplaar .

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.