Back

Apple Nieuws Vlaanderen even wereldnieuws

Velen onder jullie zullen het gisteren ondervonden hebben, onze website was niet altijd even bereikbaar. Totaal onverwacht kregen we heel wat bezoekers op onze website, dat was net iets teveel van het goede voor onze server.

We waren gisteren ochtend in de wolken, je wordt niet elke dag uitgenodigd door Apple voor een persvoorstelling. Met veel plezier brachten we jullie gisteren het nieuws en de eerste foto’s van onze eerste Belgische Apple Store. We kondigden het al aan van dinsdag, de Belgische Apple Store is er niet zomaar eentje. Het is de eerste Apple Store van de nieuwe generatie.

Toen we gisteren ons artikel online plaatsten en er de nodige foto’s erbij publiceerde duurde het niet lang voor 9to5Mac het nieuws oppikte. Wie ze getipt heeft daar hebben we geen idee van, maar die lezer zijn we enorm dankbaar. Nadat 9to5Mac ons vermelde en naar ons verwees met de quote “Local site ANV was there to bring us a great set of photos.”  kregen we een enorm pak bezoekers op onze website. Na een kwartiertje begon de situatie zich te herstellen maar dan kwam The Verge.

Apple Nieuws Vlaanderen in The VergeThe Verge was zo vriendelijk om ook naar ons te verwijzen met het dramatische gevolg dat we de tienduizenden bezoekers niet meer aankonden. Daar blijft het niet bij, andere website’s hebben het nieuws ook opgepikt en verwijzen nu door naar ons artikel. Na een snelle noodingreep door CloudVPS (onze leverancier) was de website weer bereikbaar, maar nog niet zoals het moest. Intussen hebben we wel de nodige ingrepen kunnen doen en zijn de problemen van de baan.

Woordje van dank

Het minste wat we kunnen doen is onze talrijke lezers te bedanken! Wat ons gisteren overkwam was de kroon op ons jarenlang werk. Ons doel is jullie als Apple fans op de hoogte te houden van alles wat jullie en ons boeit. Ik wil ook ons team bedanken die zich dag in dag uit vrijwillig inzet voor deze site, ook onze ex team leden wil ik bedanken, ook zij hebben hun steentje bij gedragen aan ons succes.

Het indrukwekkend lijstje:

  • The Verge
  • 9To5Mac
  • MacObserver
  • The Next Web
  • Yahoo! Finance
  • Businessinsider
  • ….
About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...