Back

5 redenen om bij je Apple Premium Reseller (APR) te blijven kopen

Creativiteit wordt vervolgd. Met deze veelbelovende slogan opent Apple hun eerste Belgische Apple Store in het hartje van Brussel. Genoeg aandacht voor de Apple Store deze dagen, maar ook onze APR’s verdienen aandacht. Wij geven je 5 redenen om toch naar je Apple Premium Reseller te blijven gaan.

Een Apple Store en een Apple Premium Reseller zoals Lab9, Easy-M of Switch hebben veel gemeenschappelijk. In al deze winkels vind je mensen met kennis van zaken en door Apple getraind. In alle APR filialen vind je dezelfde typische Apple sfeer terug en kan je gratis workshops volgen. Zowel een Apple Store als een APR hebben Apple certified techniekers in huis en bij de release van een nieuw product zijn beide winkels de eerste die de producten op voorraad hebben.

Maar waarom nu toch voor een Apple Premium reseller kiezen, en niet voor die enorm Apple Store in Brussel?

1) Uitgebreid assortiment

Een Apple Premium Reseller beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires van verschillende merken voor iDevices en Mac’s, accessoires die je soms niet vindt in een Apple Store.

2) Geen afspraken om langs te komen

Bij een Apple Premium Reseller hoef je op voorhand geen afspraak te maken om langs te komen met een probleem. De medewerkers van een APR staan op elk moment voor je klaar om oplossingen te bieden en het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

3) Altijd in de buurt

Hoewel onze eerste Apple Store zich zeer centraal bevindt, is Brussel niet voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Apple Premium Resellers zijn zeer verspreid over het hele land. Met meer dan 40 APR filialen in België is het moeilijk om er geen tegen te komen! Je kan hierbij onze handige Store Locator gebruiken, waar we een lijst hebben van alle Apple verkooppunten in ons land!

4) Eigen hersteldienst

De meeste Apple Premium Resellers beschikken over een eigen hersteldienst waardoor de meeste herstellingen van defecte toestellen snel kunnen gebeuren, zonder deze te moeten opsturen naar Apple. Zelfs je gebroken iPhone scherm kan je er nu voordelig laten herstellen.

5) Service tot in de woonkamer 

Sommige APR’s bieden de mogelijkheid om een thuisinstallateur te laten langskomen. Bij de winkel Easy-M heet dit een ‘Take It Easy’- paketje, ook bij Switch kan je terecht voor 1-op-1 advies. Apple Premium Resellers bieden meer aanhuis diensten aan dan de Apple Store.

En last but not least, bij je lokale Apple verdeler is het soms ook veel gezelliger vertoeven dan in de drukke Apple Store.

About the Author /

ruben.schruers@icloud.com

Sinds mijn kinderjaren was ik al helemaal weg van computers en gsm's. Design en gebruiksvriendelijkheid hebben mij altijd al geïnspireerd. Alleen producten van Apple kunnen mij bekoren en hier heb ik dan ook wel wat geld voor over. Het enige nadeel aan Apple is dat wanneer je het eenmaal hebt, je nooit meer terug wil.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.