Back

iPhone 6s en 6s Plus nu te reserveren in de Apple Store

De reserveringspagina voor iPhone 6s is terug online bij de Apple Store Belgie. Je kan vanaf nu de iPhone 6s en 6s Plus reserveren en ophalen op 9 oktober 2015.

Het reserveren is van start gegaan, dat wil zeggen dat je met een Apple ID een tijdslot kunt kiezen, waarop je op 9 oktober bij de Apple Store in Brussel langs kunt gaan om jouw gekozen iPhone 6s op te halen. Vooraf betalen is niet nodig.

Reserveren

Na het selecteren van je favoriete model, kan je voor de Apple Store Brussel kiezen. Vervolgens kan je zien welke modellen er nog in voorraad zijn. Vervolgens kun je de iPhone 6s of iPhone 6s Plus reserveren en een tijdslot kiezen om de iPhone op vrijdag 9 oktober te kunnen ophalen bij de winkel. Je hebt dan geen lange wachttijd meer.

Dit was wat we even konden lezen en waarnemen deze ochtend in de online Apple Store, helaas na 5 minuten was de pagina alweer verdwenen. Of er ook reserveringen zijn gebeurd is nog niet geweten.

Gelukkig waren we er net op tijd bij om snel enkele schermafbeeldingen te nemen. Het is voor het eerst dat het mogelijk is in België om je iPhone te reserveren en af te halen in de Apple Store.

Waarom deze maar heel even online is geweest, is niet geweten. We wachten vol ongeduld wanneer de pagina terug online is, en houden jullie op de hoogte.

Update: De pagina is terug online en reserveren is terug mogelijk! Voor het eerst kan dit in de nieuwe Apple Store Brussel, je iPhone 6s of 6s Plus kan je dan ophalen in de Apple Store Brussel. De iPhone 6s Reserveren kan hier je hier

De openingstijden zijn hierdoor wel aangepast : 9 oktober 2015 van 8u.00-19u.00

 

 

 

 

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Reacties(10)

 • Tiri Tumba

  6 oktober 2015

  Hmmm, lekkere affiliate link, toch even een andere browser opendoen om te reserveren

  • Nicolas Claeys

   6 oktober 2015

   Beste,

   Dat is inderdaad correct. Wij gebruiken affiliatie om de kosten van deze website te betalen. U moet weten dat we met een groep vrijwilligers werken en dat affiliatie links gebruikt worden om hun onkosten te vergoeden en de kosten van de website te betalen (software, server,…). In tegenstelling tot andere website die affiliatie links gebruiken voor commerciële doeleinden. Het is uw vrije keuze onze website te steunen door gebruik te maken van die affiliatie links of niet.

  • NGDM

   6 oktober 2015

   Wat een verdrietige reactie van Tiri.
   Deze mensen doen al jaren hun best om Vlaamse Apple fans op de hoogte te houden over de laatste nieuwtjes en dan kom jij even zeggen dat je daar niks voor in de plaats wilt geven. Zeer spijtig toch.
   Het is niet zo dat hij duurder wordt door deze link. ANV krijgt gewoon een contributie per verkochte iPhone neem ik aan.

   • Nicolas Claeys

    6 oktober 2015

    Wij krijgen inderdaad een klein aandeel per verkoop. Jullie betalen niet meer voor je aankoop, wij krijgen alleen een kleine vergoeding.

    Bedankt voor steun alvast :-)

 • Peter

  6 oktober 2015

  De plus is blijkbaar al niet meer te reserveren…

 • Kris

  6 oktober 2015

  Weet er iemand of de Plus ook al kon gereserveerd worden bij Apple (die kan je nu namelijk niet kiezen)?

 • Jeroen

  6 oktober 2015

  Om 07:00 was die te reserveren, maar ik denk dat niet alle modellen voorradig waren.

 • febe

  6 oktober 2015

  ik vind het helemaal belachelijk is belde twee weken geleden naar de apple store is Brussel ze zeiden dat ze mijn iphone zoude bestellen wanneer dat kon. Nu bel ik net naar de apple store verteld een vrouw me dat ze hem niet kan bestellen. Serieus apple fix your shit. Ik ben al aan het wachten op deze GSM sinds december 2014. ik heb hem ook al in 3 andere winkels besteld. ik hoop echt dat iemand nog tips heeft want ik ben er nu wel klaar mee…

 • Pieterjan V

  7 oktober 2015

  Jammer genoeg lijkt de link alweer te zijn uitgeschakeld. Wanneer zou deze terug open gaan?

  • Kris

   7 oktober 2015

   De link werkt wel nog. Alleen 6s met 16GB kan je nog reserveren (alle kleuren).
   Op een andere site lees ik het volgende: “Te laat voor jouw favoriete model? In de Apple Store-app en via de website kun je vanaf zaterdagochtend 10 oktober weer terecht om te controleren of er nieuwe voorraad is.”

Wat is jouw mening?...