Apple Nieuws Vlaanderen

Home Mac iMac Nieuwe 21,5-inch iMac met Retina 4K-scherm volgende week te koop

Apple gaat de 21,5″ iMac voorzien van een Retina 4K-scherm en wil hem volgende week al in de winkels hebben. 

Naast de nieuwe iPhone en de Apple Watch die deze week verschijnen in België, wordt er ook een nieuwe 21,5-inch iMac verwacht. Deze nieuwe variant zal een Retina 4K-scherm meekrijgen. Volgens de laatste geruchten zou Apple het apparaat volgende week willen introduceren. De eerste exemplaren zouden al op dinsdag 13 oktober in de winkels verschijnen, terwijl een grotere voorraad gepland is voor november.

21,5-inch iMac met 4K-scherm

De nieuwe iMac zal een update worden van het huidige model. Dat betekent dat er aan de buitenkant niets wordt vernieuwd. Wel krijgt hij een snellere grafische kaart, de Iris Pro 6200 van Intel. Ook de schermresolutie is verhoogd: van 1920 x 1080 pixels naar 4096 x 2304 pixels. Zo is de pixeldichtheid precies hetzelfde als de 5K iMac.

De nieuwe iMac 4K zal standaard uitgerust zijn met de versie OS X El Capitan, en zal iets duurder worden dan de huidige modellen zonder 4K scherm.

Magic Mouse 2 en toetsenbord met Bluetooth

Voor die prijs krijg je niet alleen een prachtig display, maar waarschijnlijk ook een Magic Mouse 2 met Force Touch en een toetsenbord met Bluetooth 4.2. Het voordeel van bluetooth 4.2 is dat het sneller, veiliger en energiezuiniger is.

magic mouse 2-keyboard

 

 

 

 

 

1 reactie Op dit bericht

Wat is jouw mening?...