Back

Win jij een Apple Watch?

Je had er misschien al iets van gemerkt op onze Facebook pagina de laatste weken, we kwamen steeds dichter bij de 5000 likes. Deze hebben we ondertussen ook bereikt! Dat moeten we natuurlijk vieren.

Hoe gaan we dat vieren?

Apple Premium Reseller Lab9 verloot onder de lezers van Apple Nieuws Vlaanderen een Apple Watch Sport (38mm of 42mm), samen bij deze Watch krijg je ook de volledige ‘Watch Experience’!

Hoe kan ik nu winnen?

Wel, eerst en vooral moet je voldoen aan de belangrijkste voorwaarde, je moet de pagina van Apple Nieuws Vlaanderen en Lab9 liken op Facebook.

Vervolgens mag je creatief gaan zijn, we verwachten dat je op je eigen Facebook profiel een foto plaatst waarin je een Apple product zo ‘origineel’ mogelijk toont, belangrijk is hierbij dat je in deze foto een verwijzing zet naar zowel Apple Nieuws Vlaanderen als Lab9. Hoe je dit doet? Dat mag je volledig zelf kiezen.

Bij deze foto plaats vermeld/tag je Apple Nieuws Vlaanderen en Lab9 in je Facebook post! (Dit is belangrijk, anders kunnen we je post niet zien!!)

Ten slotte deel je deze foto publiek op je profiel, Verder hoef je niks te doen. Wanneer de wedstrijd afgelopen is kiest een onschuldige hand een winnaar uit alle inzendingen!

Tot wanneer loopt deze wedstrijd? 14 December 23:59!

 

Veel succes!

 

 

De kleine lettertjes:

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Apple Nieuws Vlaanderen in samenwerking met Lab9 en eindigt op (14/12/2015 – 23:59), medewerkers van beide zijn uitgesloten van deelname. Kandidaten gaan bij deelname akkoord met de algemene voorwaarden: Bij deelname behouden Apple Nieuws Vlaanderen en Lab9 het recht om de foto en naam te tonen van deelnemers op de kanalen van Apple Nieuws Vlaanderen en Lab 9. Een deelname per persoon met domicilie in België. Kandidaten onder de achttien kunnen enkel deelnemen met de uitdrukkelijke toestemming van ouder of voogd, zo zullen zij ook vergezeld moeten worden door een ouder of voogd bij de in ontvangstname van de Apple Watch Sport. De prijs, een Apple Watch Sport 38mm of Apple Watch Sport 42mm met “Watch Experience”, wordt persoonlijk in ontvangst genomen door de winnaar in de Lab9 vestiging te Kortrijk. Indien de winnaar afziet van de prijs gaat de prijs naar de persoon op de tweede plaats. De prijs kan niet worden omgezet in geld of andere producten.

About the Author /

vincent.zonezns@gmail.com

Hoofdredacteur // Mobile Tech Enthusiast // student Journalistiek // altijd mobiel! // @zonezns

Reacties(2)

  • Dirk Naesens

    15 december 2015

    Wanneer maken jullie de winnaar bekend?

Wat is jouw mening?...