Apple Nieuws Vlaanderen

Home Weetjes Black Friday: Waar vind je de beste (Apple) deals?

Sinds vorig jaar doet Apple niet meer mee aan de Black Friday traditie. Jammer, het is dus zoeken naar alternatieven, wij geven je een overzicht van de beste online deals.

Apple Premium Resellers

Verschillende Apple Premium resellers doen dit jaar wel mee met Black Friday, een overzicht:

Lab9 bied je net als de andere Apple Premium Resellers een korting van €100 op een MacBook Air (model MJVE2) en 20% korting op alle Beats producten in voorraad. Eindereeks producten krijgen bij Lab9 nog eens extra 10% korting. Daarnaast betaal je voor 2 iTunes kaarten van €25 per stuk slechts €40. Een overzicht vind je op de website van Lab9.

Switch bied je ook een korting van €100 op een MacBook Air (model MJVE2) en 20% korting op alle Beats producten in voorraad en daarnaast 10% korting op alle accessoires. Meer info op de site van Switch.

Easy-M geeft dan weer extra korting op de Nest Thermostaat en op de Nest Cam, Easy-M voorzier ook een extra korting op een iPhone 5S. Meer info vind je op de website van Easy-M.

blackfriday2015_desktop_nl

MediaMarkt

MediaMarkt doet het ganse weekend aan Black Friday, met doorheen het weekend verschillende kortingen op een breed assortiment aan producten. Ook Apple producten zullen korting krijgen, voor  meer details kan je terecht op de website van MediaMarkt.

Krëfel

Krëfel biedt ook heel wat kortingen op verschillende producten. Voor Apple fans is er een mooie korting voorzien op de iPad mini 3 128GB. Neem snel een kijkje op de website van Krëfel.

Bol.com

Ook Bol.com geeft het ganse weekend lang kortingen op heel wat producten, ondermeer op de iPhone 5S en de iPad mini 2. Een overzicht van alle kortingen bij Bol.com.

Er zijn uiteraard nog veel meer kortingen te vinden op het internet. Wij geven je enkel de belangrijkste mee, heb jij nog een goede tip voor ons? Dan mag je ons gerust contacteren!

Wat is jouw mening?...