Apple Nieuws Vlaanderen

Home Video's Deze iPhone 7 concept video is echt te gek

In deze iPhone 7 concept video laten we een functie zien die echt te gek is. Je hoeft geen schrik meer te hebben wanneer je je dure iPhone van grote hoogte op de grond laat vallen, het is zelfs leuk om te zien!

YouTube-gebruiker Sonitdac heeft een leuke manier ontdekt om de dure iPhones te beschermen als ze vallen. Het ‘Parachute Systeem’, in de video hieronder kan je ziet hoe dit werkt.

Je ziet hoe de denkbeeldige iPhone 7 door het Parachute Systeem een harde crash met de grond voorkomt, dit door de uitstoot van CO2 die in het toestel verborgen zit. Een oriëntatie-, snelheid-en proximity sensor die in de iPhone zit kan de val dan detecteren, voorspellen wanneer en op welk punt hij zal landen, en die landing vervolgens bijsturen om mooi te landen. Prachtig om te zien, en dat alles in een fractie van een seconde, om gevoelige plekken zoals het scherm en de camera beter te beschermen.

Je zal ook een waarschuwing ontvangen wanneer je het CO2 gas moet bijvullen, er zal een alarm verschijnen op het home-scherm. Het lijkt ons sterk dat dit werkelijkheid zal worden, zeker nu met de geruchten dat de 3.5mm jack zal verdwijnen. Laat staan dat Apple een extra opening gaat voorzien om het CO2 gas in het apparaat te krijgen.

Apple is in het verleden al wel bezig geweest met een soortgelijke techniek, dat blijkt uit een patent dat is toegewezen in 2014. Het ging toen om een motortje dat aangestuurd werd door sensoren, en kon zorgen dat de iPhone op een bepaalde kant valt.

 

2 reacties Op dit bericht

Wat is jouw mening?...