Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone ‘One more thing’ voor 2015: Apple Smart Battery Case voor iPhone 6...

Net wanneer je dacht dat Apple al zijn producten voor 2015 had uitgebracht, komen ze in Cupertino met iets nieuws op de proppen. Ditmaal gaat het om een hoesje voor je iPhone 6 of 6s. Niet zomaar een hoesje, neen, het geeft je extra batterij zodat je nu 25 uur kan bellen, 20 uur video afspelen en 18 uur mobiel kan internetten via 4G LTE.

Apple verkoopt op de officiële website en in Apple verkooppunten al langer battery cases aan, zoals de Mophie Juice Pack. Ditmaal is het echter officiëel Apple-branded. Of dit betekent dat dit exemplaar beter zal zijn dan andere is nog de vraag. De capaciteit is namelijk kleiner dan veel van de concurrerende hoesjes en je kan het Apple-exemplaar ook niet uitschakelen. Wanneer je iPhone in het hoesje zit, laadt hij sowieso op.

Het voordeel is dan weer dat je geen micro-USB-kabel nodig hebt, want de case laadt op via een Lightning-kabel. Je ziet ook in het notificatiescherm op je iPhone hoeveel batterij de case nog heeft. Er is ook een LED om de laadstatus te bekijken, maar die zit aan de binnenkant dus je kan dit niet zien als de iPhone erin zit.

 

De case is op dit moment enkel beschikbaar voor de iPhone 6(s), en niet voor de Plus of oudere modellen.

Design

In tegenstelling tot de Mophie is de Apple Smart Battery Case slechts op een deel van de achterkant dikker, wat je niet het gevoel geeft dat je telefoon plots 10 maal zo dik is. Veel mensen vinden dit design wel een tegenvaller, niet wat we van Apple gewoon zijn.

Wat wel leuk aan de nieuwe case is dat hij niet uit 2 delen bestaat zoals de meeste anderen. Het hoesje is uit dezelfde materie als de Siliconenhoesjes van Apple gemaakt en is dus flexibel, wat het mogelijk maakt de iPhone makkelijk op de juiste plaats te brengen. Verder zijn er 2 kleuren beschikbaar: houtskoolgrijs en wit.

Je kan je case bestellen op de online Apple Store, maar natuurlijk zullen ook de Apple Store in Brussel en de Apple Premium Resellers dit hoesje binnenkort op voorraad hebben. De prijs ligt op 119€. In de Apple Store Brussel is dit alvast in voorraad momentaal

 

2 reacties Op dit bericht
    • Is zeker een leuk accessoire maar bekijk voor je je aankoop doet ook maar eens andere battery-cases zoals die van Mophie. Deze bieden vaak meer extra accu en extra opties zoals een fysieke aan/uit-knop. Maar als je iets wilt wat aansluit bij de rest van je Apple producten en accessoires is dit zeker een leuk hebbedingetje!

Wat is jouw mening?...