Back

Het einde voor Apple Nieuws Vlaanderen

Apple Nieuws Vlaanderen begon met een eindwerk in 2010 van Toon Debonne, in 2011 besloten Toon en Nicolas Claeys samen te werken. Apple Nieuws Vlaanderen in zijn huidige vorm was geboren. Echter aan alle mooie liedjes komt een einde. En zo ook aan Apple Nieuws Vlaanderen.  

Het is onze trouwe lezers zeker opgevallen. Het jongste jaar kwamen er nog amper nieuwsberichten online. Jammer genoeg lukte het ons niet om de jongste maanden nieuw leven te blazen in “ANV”. Verwoede pogingen ten spijt vonden we geen “jong bloed” om nieuw leven te brengen in ANV. Het is dan ook met heel veel spijt in het hart dat we vandaag het einde aankondigen van Apple Nieuws Vlaanderen.

Wereldnieuws

Met heel veel plezier en voldoening kijken we terug op de afgelopen 6 jaar. We hebben heel wat mooie primeurs in het Apple landschap kunnen brengen, denk maar aan onze foto’s die de wereld zijn rondgegaan van de Brusselse Apple Store. Apple Nieuws Vlaanderen was even wereldnieuws met bronvermeldingen in The Verge, 9To5Mac, Businessinsider en nog véél meer grote internationale en nationale sites hebben ons door de jaren als bron vermeld. We zijn trots op alle grote en kleine nieuwtjes die we door de jaren heen mochten brengen naar de Vlaamse Apple fans.

Medewerkers: BEDANKT!

Apple Nieuws Vlaanderen was niets zonder zijn medewerkers. Door de jaren heen mochten we rekenen op de steun van tientallen vrijwillige medewerkers. Een voor een uitzonderlijke talenten, jongeren die zich ongelooflijk hebben ingezet voor ANV. Sommige van hen hebben dankzij hun werk voor ANV hun talent ontdekt voor journalistiek, sociale media, bloggen, SEO, enz… Dankzij sommigen hun onvoorwaardelijk inzet konden we mooie primeurs brengen, reviews, interviews en nog veel meer. Aan allen die zich ooit hebben ingezet voor deze website. Van harte bedankt!

Tot slot ook een woordje van dank aan de Vlaamse Apple Premium resellers die ons ook hebben gesteund. Jullie respecteerden ons en wij jullie. Ook dankzij jullie is ANV groot geworden.

Uitdoven

Apple Nieuws Vlaanderen zal de komende maanden nog bereikbaar blijven. Na verloop van tijd zal de website in onderhoudsmodus geplaatst worden. We blijven echter bestaan op sociale media. We blijven bereikbaar op Facebook en Twitter.

Beste lezers,

Bedankt om ons al die jaren te lezen, te volgen en om ons te steunen. Wie weet tot later…

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...