Back

Foto’s: Volgende Apple Store komt in Brugge

In 2015 opende de eerste Apple Store in België, geruchten over een nieuwe Apple Store doen al een tijdje de ronde. Zo hebben we al geruchten gehad over een Apple Store in Gent en Antwerpen. Beide geruchten zijn een stille dood gestorven.

De Apple Store in Brugge zou komen in de Steenstraat 96 in Brugge. Dat zegt althans Alexandre Colleau, Alexandre is voormalig redacteur van “Belgium iPhone” en was ook de eerste die met correcte informatie kwam over de locatie van de Brusselse Apple Store.

Opening in 2018

Bron: Alexandre Colleau

De werken zijn al behoorlijk gevorderd en op de foto’s (boven) kan je zien dat er reeds ruimte is gemaakt voor grote glas partijen die de nieuwe Apple store’s zo typeren. In de foto (links) die dateert van januari kan je zien dat die ruimte er nog niet was bij de start van de werken.

Al enige tijd zijn er Nederlandstalige vacatures op de Apple website die wijzen op de komst van een nieuwe Apple Store. Het kan ook zijn dat deze vacatures gebruikt worden om Nederlandstalige medewerkers aan te trekken voor de Brusselse Apple Store, ondanks het feit dat er bij locatie “Diverse” wordt vermeld.

Brugge is gezien zijn toeristische reputatie een logische keuze voor Apple. Het optrekken van een afsluiting met zwarte houten panelen kan een eerste bevestiging zijn van dit gerucht. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...