Back
John Gruber wwdc 2017

WWDC 2017 interview met Phil Schiller en Craig Federighi

Het is een jaarlijkse gewoonte geworden na de WWDC keynote, de live podcast van John Gruber (Daring Fireball) met Phil Schiller en Craig Federighi. De podcast duurt een uur en half maar is zeker het beluisteren waard. Phil Schiller en Craig Federighi geven je ondermeer een blik achter de schermen van de Keynote.

Je komt tijdens het 90 minuten durende interview heel wat te weten. Zo kom je te weten dat de Keynote eigenlijk 3 en een half uur duurde. Enkele aankondigingen zijn dan ook gesneuveld tijdens de repetities. Tijdens het interview geven Phil Schiller en Craig Federighi ook een kleine blik achter de schermen.

Perslekken vinden we jammer

Tijdens het interview vertelt Phil Schiller dat hij het jammer vindt dat er regelmatig lekken zijn. Het is jammer voor onze teams die keihard werken aan een product, als het team dan ziet dat er een lek is over hun product dan is dat team heel ontgoocheld. Al merkte John Gruber terecht op dat er heel weinig gelekt was over de aankondigingen die zijn gedaan tijdens de WWDC keynote. Phil Schiller zegt er wel meteen bij begrip te hebben voor websites die naar buiten komen met de lekken vanuit een “misplaatste liefde” voor Apple.

Heb je dit weekend even tijd, dan loont het zeker de moeite de podcast te beluisteren (opgelet download) of te bekijken in onderstaande video.

The Talk Show Live From WWDC 2017 from John Gruber on Vimeo.

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...