Back

Apple Nieuws Vlaanderen zoekt auteurs

Twee maanden terug kondigden we aan dat Apple Nieuws Vlaanderen dan toch zal verder gaan. We zochten toen een partner die zijn schouders mee onder ons project wou zetten. Die is inmiddels gevonden, eens nieuwssite zoals Apple Nieuws Vlaanderen is echter niets zonder auteurs.

Recent konden we ons team al uitbreiden met drie nieuwe krachten. Karel Titeca zal samen met Nicolas de koers van Apple Nieuws Vlaanderen bepalen. Karel heeft in het verleden reeds een gastbijdrage geleverd voor Apple Nieuws Vlaanderen. En heeft door zijn overtuigende en duidelijke visie Nicolas kunnen overtuigen. Beide zullen ze, samen met het team, de koers van deze site bepalen. Elias, die ook al jaren lid is van ons team, zal ons bijstaan waar nodig.

Zoektocht naar schrijvers

Naast Karel zijn er nog 3 nieuwe teamleden ons komen versterken. Diego MaesNicolas Winderickx en Jan Nysen zijn ons ook komen versterken. Van Diego en Nicolas hebben jullie intussen de eerste bijdragen kunnen lezen. Maar we zoeken nog meer schrijvers voor onze website.

We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor Apple Nieuws Vlaanderen die affiniteit en passie hebben voor Apple en alles er rond. Apple Nieuws Vlaanderen biedt je de unieke mogelijkheid gratis nieuwe apps en gadgets te testen. Samen met de rest van de redactie bepaal je de weg die Apple Nieuws Vlaanderen moet volgen en wordt jouw inbreng erkend door een pak lezers.

Dit verwachten we van een medewerker:

 • Opzoeken van nieuwswaardige geruchten, feiten en ontwikkelingen met behulp van (inter)nationale bronnen
 • Rond dit nieuws een artikel schrijven (meestal tussen 250 – 400 woorden) met daarbij relevante illustraties
 • Zelfstandig plaatsen van het artikel en illustraties via het WordPress-systeem waarmee Apple Nieuws Vlaanderen werkt
 • Een regelmatige beschikbaarheid is gewenst aangezien de site dagelijks voorzien moet zijn van actueel en relevant nieuws
 • Schrijven van enkele berichten per week (richtlijn is ongeveer 5 berichten per maand, maar wij hebben alle begrip voor persoonlijke omstandigheden)
 • Activiteit binnen de groep: je mening delen over bepaalde onderwerpen, voorstellen maken, initiatief tonen, …
 • Enige kennis over producten van Apple is vereist, maar al doende leert men. Het team is beschikbaar om je vragen te beantwoorden

Dit mag je verwachten van ons:

 • Inspraak in de koers die we varen
 • Apple Nieuws Vlaanderen kan een springplank zijn naar je toekomstige vaardigheden. Veel van onze ex medewerkers zijn nu fulltime journalisten, hebben jobs in de media, werken in de marketing sector,…
 • We bieden jou de mogelijkheid verschillende verantwoordelijkheden op te nemen naast je schrijfwerk. (Contact met producenten, social media beheren, grafisch werk,…)
 • Sommige producten die we toegestuurd krijgen ter review mag je houden.
 • Wanneer budgettair mogelijk voorzien een vergoeding voor je werk
 • Je maakt deel uit van een gedreven team
 • Eeuwige roem en dank (zie onze hall of fame)

Vrijwilligerswerk

Iedereen doet zijn werk vrijwillig op deze site. Inkomsten gaan naar onderhoud en server kosten. Wanneer mogelijk verzien we een kleine vergoeding of een bedankje. Daarnaast bieden we jou een unieke ervaring een zeer breed publiek te bereiken, je artikelen worden opgemerkt en onze content wordt soms opgemerkt door internationale media.

Wil jij je graag kandidaat stellen? Stuur ons dan vandaag nog een mailtje met je motivatie en een korte CV. En wie weet mag je binnenkort meewerken aan dit mooi project :-)

 

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...