Back
Apple Back To School actie

Apple start met de Back To School actie 2017

Apple is vandaag gestart met zijn jaarlijkse Back To School actie in België. Net zoals voorgaande jaren krijg je dit jaar een Beats koptelefoon bij aankoop van een deelnemend product.

Wie voor zijn studie een Mac koopt of een iPad krijgt er een Beats koptelefoon bij. Welke koptelefoon je krijgt hangt af van het deelnemend product dat je koopt. Zowel studenten van het middelbaar onderwijs als het hoger onderwijs en universiteitsstudenten komen in aanmerking. Ook het personeel van deze onderwijsinstellingen komt in aanmerking.

Deelnemende producten

Om te genieten van de Back To School actie van Apple moet je je aankoop doen in de Apple Online Store voor het onderwijs. Of in de Apple Store in Brussel. De Belgische Apple Premium Resellers doen niet mee aan deze actie maar hebben vaak hun eigen Back To School actie.

Van de Mac’s zijn de deelnemende producten de iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air en Mac Pro, enkel de Mac Mini doet dus niet mee aan deze actie. Bij de iPad is enkel de iPad Pro een deelnemend product.

Bij aankoop heb je keuze tussen:

Wens je de algemene voorwaarden voor deze actie eens na te lezen dan kan je deze hier vinden.

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...