Back

iPhone-event om 19:00 uur

Het iPhone-event, waarin Apple een heleboel nieuwe producten zal voorstellen zoals onder andere de nieuwe iPhones, een Apple TV die 4K-resolutie ondersteunt en de Apple Watch 3 gaat bijna van start. Om 19:00 uur (Central European Summer Time, onze tijd dus) begint het event. 

Locatie

Het event zal doorgaan in het nieuwe Steve Jobs Theater, een onderdeel van de nieuwe Apple Campus in Cupertino. Het auditorium heeft plaats voor 1000 toeschouwers. Typerend aan deze campus is de cirkelvormige structuur, waardoor het gebouw in de media de bijnaam ‘Ruimteschipcampus’ gekregen heeft. Het design van het gebouw is eigenlijk gekozen door Steve Jobs zelf. In oktober 2011, voor zijn dood, kondigde hij aan:

“Het gebouw heeft een prachtige binnenplaats in het midden, en veel meer. Het is een cirkel, dus het is helemaal rond gebogen. Dit is niet de goedkoopste manier om iets te bouwen. Elk stukje glas in het hoofdgebouw wordt gebogen. We zullen een van de beste kantoorgebouwen ter wereld bouwen. Ik denk dat studenten architectuur hierheen zullen trekken om het te zien.”

De campus bevat verschillende faciliteiten, waaronder een café, een wellness center, een Research&Development-afdeling, een bezoekerscentrum en meer. De bouw van het gebouw zorgt voor meer toerisme in de streek, en huisprijzen die aanzienlijk stijgen wegens de verhoogde landwaarde die het nieuwe gebouw met zich meebrengt, en een groot aantal werknemers die in de buurt willen wonen om de woon-werkafstand te verlagen.

Apple Nieuws Vlaanderen houdt je op de hoogte

De redactie van Apple Nieuws Vlaanderen doet haar best om het event te volgen, en om alle informatie zo snel mogelijk te publiceren. Het is dus zeker geen slecht idee om de website actief te volgen vanaf 19:00 uur. Hopelijk tot straks!

About the Author /

diego.maes@telenet.be

Student Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk. Apple-liefhebber.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.