Back

Vergeet 7s, hier zijn de iPhone 8 en 8 Plus!

Apple heeft vanavond naast de volledig nieuwe iPhone X (tien) ook een vernieuwde versie van de voormalige iPhone 7 en 7 Plus voorgesteld, de iPhone 8 en 8 Plus.

Het uiterlijk van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus laat zich het best omschrijven als een iPhone 7 en 7 Plus met een glazen achterkant. De nu glazen achterkant maakt het mogelijk om de nieuwe iPhone’s via inductie draadloos op te laden. De afmetingen van de iPhone 8 en 8 Plus zijn nagenoeg niet anders dan die van de 7 en 7 plus. Verder zijn er 3 kleuren waar je uit kan kiezen: zilver, space grey en een nieuwe gouden kleur.

 

Specificaties

De nieuwe iPhone 8 en 8 plus beschikken over 25% luidere stereospeakers met meer bas. Ook beschikt hij over een volledig nieuwe A11 Bionic chip met snellere GPU, namelijk 30 procent sneller dan zijn voorganger. De GPU is ook 50% zuiniger geworden.

Ook de camera is helemaal vernieuwt in beide modellen en beschikt over een volledig nieuw ontwikkelde 12mp sensor en in de plus twee volledig nieuwe 12mp sensors. De nieuwe camera beschikt over een snellere autofocus bij weinig licht en minder ruis.

Apple voegt ook extra verbeteringen toe aan de portret mode genaamd ‘Portret Lighting’ waarmee de iPhone het te fotograferen beeld analyseert en er realtime belichtingseffecten aan toevoegt. Met de ‘Portret Lighting’-technologie kan je bijvoorbeeld een gezicht extra uitlichten in je foto’s of de achtergrond in realtime vervangen door een zwart vlak.

Verdere verbeteringen zijn: True-tone display, Bluetooth 5.0, 4K 60fps opnemen, snelladen

Beschikbaarheid:  De nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus gaan in verkoop vanaf 22 september en zijn vooruit te bestellen vanaf 15 september via de Apple Online Store.  De iPhone 8 is beschikbaar vanaf €809 met 32, 128 of 256Gb en de iPhone 8 Plus vanaf €919 met 128 of 256Gb.

Voor informatie over pre orders en voorraad van de iPhone 8 in diverse online shops kan je terecht bij MacKopen.be.

 

About the Author /

nysen.jan@hotmail.com

Apple-fan, architectuur student, film & muziek addict, grafisch design hobbyist

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.