Back
Spacegrijze Apple accessoires los te koop

Spacegrijze accessoires los te koop

Apple’s spacegrijze muis, toetsenbord en trackpad zijn nu ook los te koop. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van de kleur spacegrijs, want eerder waren deze accessoires alleen te koop in combinatie met een iMac Pro. Wel kost een spacegrijze muis, toetsenbord of trackpad meer dan de gewone variant.

Spacegrijze accessoires bij iMac Pro

Eind vorig jaar bracht Apple de iMac Pro uit. Deze supercomputer is verkrijgbaar vanaf 5499 euro. Voor veel mensen een stevige prijs. De hele iMac is in de kleur spacegrijs beschikbaar, net als de bijbehorende accessoires: een spacegrijze muis, toetsenbord en trackpad. Tot nu toe waren deze accessoires alleen beschikbaar in combinatie met een iMac Pro, maar daar komt nu een einde aan. Vanaf nu kan iedereen de spacegrijze variant van de muis, toetsenbord of trackpad los kopen.

Naast de standaardkleur wit is er nu dus ook te kiezen voor spacegrijs. Wel zijn de kosten van deze variant hoger dan van de standaardkleur.

Wat gaat het kosten?

Een Magic Mouse 2 van Apple in de standaardkleur wit, kost bij de fabrikant 89 euro. De spacegrijze variant gaat voor 119 euro over de toonbank. De spacegrijze Trackpad 2 kost 20 euro meer dan de witte variant en wordt verkocht voor 169 euro. Voor een spacegrijze Magic Keyboard (inclusief numeriek toetsenblok) ben je 169 euro kwijt. Dat is 20 euro meer ten opzichte van de witte versie.

Toen de iMac Pro net uitkwam, zetten verscheidene Apple-fans hun Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard te koop op eBay in de hoop er flink geld voor te kunnen vangen. De eerste spacegrijze accessoires stonden toen online voor de stevige prijs van 2500 dollar. Wie heeft gewacht tot Apple de kleur spacegrijs gewoon zou vrijgeven, heeft het juiste gedaan: de exorbitante prijzen hoeven nu niet meer betaald te worden.

Vanaf wanneer te bestellen?

De spacegrijze versies zijn direct te bestellen. Bestel je direct, dan worden ze waarschijnlijk de volgende dag al geleverd. De accessoires zijn ook op te halen bij de Apple Stores in Nederland waaronder in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Overzicht

Nog een keertje alle kosten op een rijtje:

  • Magic Mouse 2 spacegrijs (€119) – in wit 89 euro
  • Magic Trackpad 2 spacegrijs (€169) – in wit 149 euro
  • Magic Keyboard spacegrijs (€169) – in wit 149 euro

Combineerbaar met de iPad

De accessoires zijn ook te gebruiken met de nieuwe iPad die Apple heeft aangekondigd tijdens het Education Event in Chicago. De nieuwste versie van de iPad heeft een Apple Pencil, maar er kan ook een muis, toetsenbord of trackpad op aangesloten worden. De iPad zelf is ook verkrijgbaar in het spacegrijs. Daarmee kunnen spacegrijs-fanaten hun hart ophalen; er is een hele collectie beschikbaar.

De nieuwe iPad gaat tien uur mee, heeft een acht megapixel camera, een A10 fusion chip en een 9,7 inch Retina display.

Iets voor jou?

Zijn deze accessoires in het spacegrijs iets voor jou? Of houd je het toch lekker bij de witte varianten? Geef jouw mening!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.