Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apps My Viking 2.0: iPad ondersteuning!

Ongeveer een maand geleden lieten we jullie weten dat Yannick Compernol zijn MyViking app zou gaan uitbreiden naar de iPad. Vandaag was het zo ver. Na het lange acceptatieproces van Apple  voor apps verscheen de My Viking app met een update in de App Store. Deze gehele nieuwe versie van de app is nog steeds gratis.

Mobile Vikings is een Vlaamse GSM-operator die onder het netwerk van BASE werkt. Zij bieden een prepaid herlaadkaart aan waarme je bij elke herlaadbeurt 1000 gratis sms’en en 2 GB internet krijgt. Hun doel is om internet op GSM’s een recht te maken, ze streven naar gratis internet voor iedereen. Hun grootste troef is het feit dat ze niet werken met een abonnement, maar met een prepaid kaart. Je bepaalt zelf wanneer je hoeveel betaalt.

Mobile Vikings is steeds groter aan het worden in België en wordt ook vaak gebruikt met iPhones. De My Viking app bestond al, maar deze was enkel voor de iPhone beschikbaar. Bij Mobile Vikings kan je echter ook een data-only kaart aanvragen voor bijvoorbeeld de iPad met 3G. De app had dus een update nodig en die is er nu gekomen! Ook iPad klanten van Mobile Vikings kunnen nu vlekkeloos hun krediet van hun simkaart(en) raadplegen. Deze update van de app voegt nog één kleine functie toe: je kan Mobile Vikings nu bellen van in de app, voor wanneer je hulp nodig hebt.

De My Viking app van Yannick Compernol is nog steeds gratis te verkrijgen in de App Store, nu dus voor zowel iPhone als iPad!

My Viking - Emmer Inc

Wat is jouw mening?...