Back

1236709_10201919195720531_502840102_nAdverteren op Apple Nieuws Vlaanderen is direct uw doelpubliek bereiken. Bovendien hanteren we zeer concurrentiële prijzen en kan u kiezen uit een waaier van advertentieruimten. Ideaal voor de beginnende app ontwikkelaar, Apple Premium Resellers of iedereen die ook maar iets doet rond Apple.

Wij werken samen met buysellads.com je kan er onmiddellijk je advertentie laten publiceren. Wij garanderen u dat uw advertentie, tijdens weekdagen en tijdens de kantooruren binnen het uur online staat. (tijdens weekends binnen de 6 uren). Door samen te werken met Buy Sell Ads bent u zeker van een uiterst kwalitatief netwerk, waar alleen de grootste en beste blogs ter wereld deel van uitmaken.

De banners waar u “Advertise Here?” of waaronder “Hier adverteren?” ziet staan, kunnen afgehuurd worden aan vaste prijzen per maand of per oplage (CPM, Cost Per Mille).

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gesponsorde tweet, je kan een tweet plaatsen op onze Twitter account, via de interface van Buy Sell Ads bepaalt u zelf wanneer die gepubliceerd moet worden. Bovendien plaatsen we diezelfde tweet op onze Facebook account! Zo verdubbelen we de oplage van uw tweet helemaal gratis inbegrepen in de prijs.

Bij ons kunt u direct starten met adverteren, de prijzen zijn duidelijk en u als adverteerder krijgt een volledig rapport met alle gegevens over het rendement van je advertentie. De prijzen die vermeld zijn, zijn ook vaste prijzen er zijn geen bijkomende kosten voor u als adverteerder.

Adverteer je voor het eerst bij ons? Twijfel niet langer en gebruik deze kortingscode: “ANVRULES” en krijg 20% korting op de eerste maand.

Enkele Facts:

  • Apple Nieuws Vlaanderen is gestart op 28 oktober 2011.
  • Een sterke groei, op korte tijd uitgegroeid tot dé grootste Apple nieuwssite in Vlaanderen!
  • Een zeer gerichte doelgroep. Jong en trendy.
  • Gegarandeerd haalt u het aantal impressies vermeld in Buy Sell Ads.

Beschikbare advertentie plaatsen vind je hier