Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Nieuws Vlaanderen Position switch bij Apple Nieuws Vlaanderen

De zomervakantie zit er bijna op en de zomer al helemaal zo lijkt het wel. Bij Apple Nieuws Vlaanderen hebben we echter niet stilgezeten tijdens deze periode. 

Deze zomer heeft onze hoofdredacteur Tim besloten zijn activiteiten bij Apple Nieuws Vlaanderen te herbekijken en afstand te doen van zijn functie als hoofdredacteur. Tim was hoofdredacteur bij ons sinds december 2012 en heeft de functie dus bijna twee jaar lang uitgevoerd en dat met groot succes. De meeste lezers van onze site zullen Tim enkel kennen van zijn vele artikels, maar achter de schermen verzette Tim ook heel wat werk. Menig adverteerder, of aanspreekpunt van een van de vele bedrijven waar we mee samen werken of werkten kennen hem maar al te goed. Tim was ook de man achter de restyling die we een jaar geleden met succes hebben doorgevoerd.

Namens het ganse team en waarschijnlijk ook heel wat lezers wil ik Tim bedanken voor het vele werk dat hij belangeloos heeft gedaan voor Apple Nieuws Vlaanderen. Tim, bedankt, hopelijk mogen we nog lang genieten van je artikels die je zal blijven schrijven voor Apple Nieuws Vlaanderen.

Nieuwe hoofdredacteur

Dat betekent dus ook dat we een nieuwe hoofdredacteur krijgen. Na een tijdje zoeken hebben we een witte raaf gevonden die ons geschikt lijkt om Tim zijn taken over te nemen en iemand die voor een nieuwe wind kan zorgen voor Apple Nieuws Vlaanderen en voor de redactie.

Vincent Verhulst, zal onze nieuwe hoofdredacteur worden, Vincent neemt vanaf vandaag deze taak ter harte. Vincent schreef al een tijdje artikels voor Apple Nieuws Vlaanderen, daarvoor was hij actief bij The Mobile Revolution. Namens mezelf en de ganse redactie wens ik Vincent heel veel succes!

Een overzicht van ons team vind je zoals steeds op deze pagina

Wat is jouw mening?...