Back

BREAKING: Apple event “Let Us Loop You In” op 21 maart

Apple maakte vandaag bekend dat het voorjaarsevent op 21 maart zal plaatsvinden. Onder de slogan ‘Let Us Loop You In’ stuurde Apple de uitnodigingen voor het event uit.

Er werd de afgelopen weken al volop gespeculeerd naar de datum van het voorjaarsevenement maar eindelijk is het officieel, 21 maart zal Apple nieuwe producten voorstellen tijdens de jaarlijkse presentatie. Het evenement zal doorgaan in het hoofdkwartier van Apple in Cupertino.

Maandenlang wordt er al gehint naar een nieuwe iPhone SE die de iPhone 5s zal vervangen en dat deze nieuwe iPhone niet in september maar maart onthuld ging worden. Ook is het uitkijken naar een 9,7 inch iPad Pro, die een einde maakt aan de iPad Air lijn.

Na het event komen er ook nieuwe updates voor Mac OSX, iOS, Watch OS en tvOS die momenteel nog in beta zijn.

About the Author /

jan_vervloet@me.com

18, from the middle of nowhere, al vele jaren steevast geïnteresseerd in technologie. "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?" -Ru

Reacties(2)

 • Ciska

  12 maart 2016

  Worden hier ook de nieuwe Macbook Air voorgesteld?

  • Wouter Van Belle

   14 maart 2016

   Die kans is eerder klein. Ik sluit het niet uit maar er is weinig die erop wijst dat Apple nu al nieuwe Macs zal presenteren. De kans is echter wel zeer groot dat later dit jaar de MacBook Air en Pro een update krijgen.

Wat is jouw mening?...