Back

Reeds meer dan 1000 apps voor Apple Watch

Apple-CEO Tim Cook meldde in een bericht aan de werknemers van Apple dat er ondertussen reeds meer dan 1000 apps zijn ingediend voor de Apple Watch. Het aantal is enorm toegenomen sedert deze apps toegelaten worden in de App Store.

Apple Watch goedkoper voor werknemers van Apple

Apple-Watch-GUI-by-Codemotion2In diezelfde memo heeft Tim Cook ook aangegeven dat de werknemers van Apple de Apple Watch zullen kunnen kopen met 50 procent korting. Vanaf vrijdag 10 april gaat de Apple Watch in voorverkoop in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. De werknemers van Apple zullen het slimme horloge kunnen aanschaffen met korting : voor het basismodel en het Sport-model kunnen ze rekenen op 50 procent korting, voor het duurste Golden Edition model krijgen ze een korting van 550 dollar. Toen de iPad werd geïntroduceerd was er geen speciale korting voor de Apple-werknemers. Bij de lancering van de iPhone kreeg een groot deel van de Apple-werknemers een gratis iPhone. De korting voor de Apple Watch is beperkt in tijd en zal maar gelden tot 90 dagen na het begin van de voorverkoopdatum.

Apple Watch reserveren

apple-watch-vogue-ad-1-1500x1000Zoals hierboven vermeld zal de voorverkoop van de Apple Watch starten op vrijdag 10 april 2015 in een beperkt aantal landen. Pas twee weken later zal het slimme horloge in de winkelrekken liggen. In België moeten we nog even langer geduld oefenen. Je moet er wel degelijk rekening mee houden dat de Apple Watch in eerste instantie niet beschikbaar zal zijn via vrije verkoop maar dat je een Apple Watch zult moeten reserveren om er één te bemachtigen. Normaal zal je online kunnen reserveren dat je een Apple Watch wil uitproberen. Maar dit betekent niet dat je dit onmiddellijk zal kunnen aanschaffen aangezien Apple wel degelijk rekening houdt met oplopende levertijden gezien de beperkte voorraad.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...