Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Apple toont creatieve kant van iPad in nieuwe ‘Your Verse’ filmpjes

Apple heeft de gewoonte om op bepaalde momenten één van hun producten volledig in de kijker te zetten. De voorbije week was het nog eens de beurt aan de iPad. Met nieuwe TV spots en een nieuwe sectie op de website wil Apple deze keer de diversiteit en de creatieve kant van de iPad laten zien.

Voor deze nieuwe ‘Your Verse’-campagne heeft Apple twee nieuwe TV spots vrijgegeven en een hele pagina op hun website. In de campagne brengt Apple een aantal verhalen in beeld van mensen die hun iPad dagelijks gebruiken voor een specifiek doel. Op de pagina getiteld ‘What will your verse be?’ worden 6 verhalen uitgelicht die de diversiteit en creatieve mogelijkheden van de iPad tonen. De pagina’s zijn interactief en met verschillende filmpjes, je kan de pagina hier bekijken (in het Engels).

Verder bracht Apple voor deze campagne dus ook nog twee TV-spots uit die je hieronder kan bekijken. In het eerste filmpje zien we het verhaal van componist Esa-Pekka Salonen en in het tweede dat van reisjournaliste Chérie King.

Wat is jouw mening?...