Back

Mac mini nu toch met 2 TB Fusion Drive

Heel veel fans van de Mac mini waren ontgoocheld omdat het niet mogelijk was om als optie te opteren voor een harddisk van 2 TB bij de lancering van de nieuwste Mac mini in oktober 2014.

9to5Mac stelde echter vast dat Apple is teruggekomen op de beslissing om de Mac mini enkel aan te bieden met een opslagruimte van 1 TB. De mogelijke opties werden recent aangepast waardoor de koper nu wel kan opteren voor een harde schijf van 2 TB voor de meerprijs van 100 euro. Hiervoor konden de Apple fans enkel kiezen tussen een 1 TB Fusion Drive of 1 TB PCIe-based flash-opslag.

Schermafbeelding 2015-01-15 om 12.51.06

Alhoewel de terugkeer van een 2TB opslagmogelijkheid ongetwijfeld heel wat Mac mini fans plezier zal doen, is de nieuwe Mac mini niet goed ontvangen vanwege zijn gesoldeerde RAM-geheugen en het feit dat er niet kan gekozen worden voor een quad-core processor.

De Apple Mac mini kan aangekocht worden in de Apple Store voor een startprijs van 499 euro. De best uitgeruste Mac mini (3,0 GHz Dual-core processor, 16 GB 1600 MHz SDRAM en 1 TB PCIe-flashopslag) kost 2199 euro.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...