Back

De eerste Apple TV unboxing video duikt al op

Youtuber Andru Edwards deelde vanmorgen de eerste unboxing video van de nieuwe Apple TV. De nieuwe Apple TV is pas verkrijgbaar vanaf oktober maar degenen die ongeduldig wachten kunnen nu al eens een kijkje nemen in de doos.

Edwards kreeg een nieuwe Apple TV in handen en deelde op zijn YouTube kanaal Gear Live een unboxing video. Dit is de eerste keer dat we de Apple TV echt te zien krijgen en wat er allemaal in de doos zit. Door de video krijgen we een betere kijk op de aansluitingen en de nieuwe afstandbediening.

Dit zit er allemaal in de doos

  • Apple TV
  • Siri Remote
  • Stroomkabel
  • Lightning-naar-USB-kabel
  • Documentatie

De Siri remote leek tijdens de Keynote uit plastiek gemaakt te zijn, maar dit is blijkbaar toch niet zo. De bovenzijde bestaat uit glas, een touchscreen en zes toetsen. Aan de achterzijde vinden we een gaatje in de metalen behuizing voor de microfoon waar Siri gebruik van zal maken. De nieuwe afstandsbediening gebruikt ook geen horloge batterij meer maar heeft een ingebouwd alternatief gekregen dat je kan opladen met een lightning-kabel (deze is eveneens bijgeleverd).

De Apple TV heeft een lichtjes andere vormfactor gekregen, het enige extreme verschil is dat de nieuwe versie veel hoger is. Aan de achterkant hebben de poorten een andere lay-out, is de optical audio poort verdwenen en is de micro-USB poort vervangen door een USB-C poort.

De Apple TV zal vanaf oktober beschikbaar zijn (of dit ook voor België geldt is onzeker) en zal $149 kosten voor het basismodel. Op de Amerikaanse Apple site kan je de vorige generatie en de nieuwe generatie vergelijken.

About the Author /

jan_vervloet@me.com

18, from the middle of nowhere, al vele jaren steevast geïnteresseerd in technologie. "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?" -Ru

Wat is jouw mening?...