Back

België krijgt in primeur nieuwe generatie Apple Store

Gisteren konden we u exclusief en in primeur enkele foto’s tonen van het interieur van de Apple Store in Brussel. We hebben ondertussen de foto’s grondig bekeken en geanalyseerd en we kwamen tot een verrassende conclusie.

Uit de foto’s die we gisteren hebben ontvangen blijkt namelijk dat de eerste Apple Store van België één zal zijn van de nieuwste generatie en daarmee hebben we dus een Europese primeur. De nieuwe Apple Store’s zijn ontworpen door Angela Ahrendts en Jonathan Ive.

macgpic-1434114583-20506698024415-sc-opOp de foto’s die we hebben ontvangen kan je enkele kenmerken van de nieuwe generatie Apple Store’s waarnemen. Zo zullen de hoofdtelefoons van Beats worden gepresenteerd op specifieke houten uitstalramen. Deze zijn duidelijk te herkennen op de foto’s die ons zijn toegestuurd. Daarnaast worden de iPhone hoesjes en andere accessoires gepresenteerd op een speciale houten lades. Opvallend in de nieuwste generatie Apple Store’s is het gebruik van hout om een warmer en aangenamere uitstraling en gevoel te creëren.

macgpic-1434114572-20496527169636-sc-op

Nog meer bewijs

Ook typerend aan de nieuwe generatie Apple Store is de aanwezigheid van een enorm groot scherm waarop diverse Apple producten worden gepresenteerd. Dit scherm is ook duidelijk zichtbaar op de ons toegestuurde foto’s. Ook een boom is er te zien. Dat is niet meteen typerend aan de nieuwste Apple Store’s, maar Brussel zou maar de tweede Apple Store zijn waar men een grote boom plaatst met daarrond zitplaatsen waar klanten even plaats kunnen nemen.  Maar het beste houden we als laatste.

Rechts het enorme grote scherm dat typerend is voor de nieuwst generatie Apple Store’s

De Apple Watch is aanwezig

Jawel, we kunnen met zekerheid zeggen dat de Apple Watch aanwezig is. Op deze foto kan je zien dat de Apple Watch wordt gepresenteerd op een wijze die al eerder is gezien.

AppleWatch

Apple Watch in Galeries Lafayette (Parijs)

Apple Watch in Galeries Lafayette (Parijs)

Op bovenstaande foto zie je, aangeduid met een pijl, een uitstalraam die ook te zien is en de Galeries Lafayette. Het gaat om Apple Watch sport bandjes. Dus ja, de Apple Watch is dus verkrijgbaar in de Brusselse Apple Store. Nu donderdag krijgt de pers een exclusieve preview van de Apple Store, en ook Apple Nieuws Vlaanderen zal aanwezig zijn bij de persvoorstelling. De Apple Store opent nu zaterdag zijn deuren voor het grote publiek om 10h. Ook daar zal Apple Nieuws Vlaanderen aanwezig zijn.

About the Author /

webmaster@applevlaanderen.be

Apple Nieuws Vlaanderen eigenaar, SEO hobbyist, Apple liefhebber.

Wat is jouw mening?...