Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone Apple toont veelzijdigheid van iPhone 5s in nieuwe ad “Dreams”

Hoewel Apple al verschillende advertenties heeft gemaakt voor de iPhone 5s, is de nieuwste ook zeker de moeite waard om te bekijken.

De rode draad doorheen al deze video’s is het benadrukken van de iPhone’s sterktes. Veel mensen gebruiken hun iPhone alleen maar voor banale behoeftes, maar Apple toont met deze advertenties dat het toestel voor véél meer te gebruiken is. In al de video’s, inclusief deze, worden praktische toepassingen getoond van de 5s in combinatie met apps.

In Apple’s nieuwste advertentie “Dreams” wordt onder andere een brandweerman getoond die met behulp van deze app verschillende inkomende oproepen beheert op zijn iPhone. Ook een app om wind te meten met bijhorend toestel, of bijvoorbeeld deze app waarmee dierenartsen ECG’s kunnen maken, passeren de revue in het filmpje.

Zoals je kan zien zijn er tal van praktische toepassingen waarvoor de iPhone in combinatie met de juiste app kan worden gebruikt. Talloze manieren die we nog niet kenden, en die Apple in de verf wil zetten. Zeker de moeite waard dus om al die advertenties eens te bekijken.

Wat is jouw mening?...