Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht iPhone 6 zal naar verluidt op 9 september worden voorgesteld

September komt stilaan dichterbij, en dat betekent maar 1 ding: de voorstelling van de volgende generatie iPhone. Grote kans dat dit doorgaat op 9 september, maar bevestiging van Apple is er nog niet.

Verschillende grote medianamen hebben reeds dit gerucht bevestigd. Het is echter nog niet met zekerheid te zeggen dat tijdens dit event de iPhone 6 zal worden voorgesteld, hoewel de kans zeer groot is. Het is ook nog steeds onduidelijk of Apple meteen de 2 verwachte modellen, 4.7″ en 5.5″, zal lanceren of dat ze beide apart zullen worden voorgesteld. In het verleden doken er al geruchten op dat het grootste model vertraging zou hebben opgelopen waardoor de lancering niet gelijktijdig met het 4.7″ model kan plaatsvinden.

De geruchtenmolen rond Apple’s smartphone heeft dit jaar zeker niet stilgestaan. Tot nu is er al vrij veel geweten, althans dat denken we toch. Zo zal de volgende iPhone in 2 groottes uitkomen, uiteraard een betere processor en dergelijke hebben, alsook een nieuw design. Verschillende mockups en gelekte foto’s tonen meer afgeronde hoeken, een sluimerknop aan de zijkant van het toestel, enzovoort. Voor meer informatie over deze geruchten kan je hier terecht.

2 reacties Op dit bericht
  1. Alle sites zeggen 9 september. Waarom wordt er hier dan 6 september vermeld?
    Apple houd zijn keynotes over het algemeen altijd op een dinsdag. Waarom nu ineens een zaterdag dan?

Wat is jouw mening?...