Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPhone iPhone 6 Foto toont batterij met hogere capaciteit voor 5,5-inch iPhone 6

De Chinese website Apple Daily plaatste een foto online van een 2,915 mAh batterij. De website zegt dat deze zal geïmplementeerd worden in de nog niet aangekondigde 5,5-inch versie van de iPhone 6, door sommigen ook wel de iPhone 6L genoemd.

De bewuste foto impliceert dat de grotere versie van de iPhone 6 een capaciteit van 2,915 mAh zal hebben. Dit is hoger dan de capaciteit van 1,560 mAh bij de huidige iPhone 5s. Andere geruchten beweren dat de 4,7-inch versie van de iPhone 6 een batterij van 2,100 mAh zal hebben. Voor een iPhone met een scherm dat bijna 1 inch groter is in diagonaal, lijkt de voorgestelde capaciteit van de batterij op de foto zeer goed mogelijk.

De batterij die misschien in de 5,5-inch iPhone 6 zal geplaatst worden

De foto toont geen modelnummer voor de batterij. Wel kunnen we zien dat het werkt op 4,35 volt. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat de batterij op bovenstaande foto authentiek is, maar het heeft alleszins een aantal kenmerken die gelijkaardig zijn aan de bestaande Apple-batterijen. Ook heeft het de juiste afmetingen om in een 5,5-inch iPhone te passen.

De laatste geruchten menen te weten dat de iPhone 6 op 9 september zal worden aangekondigd op een Apple-event, maar daar is nog geen officiële informatie over. De 4,7-inch versie zal dan wereldwijd in de winkelrekken verschijnen tijdens de daaropvolgende weken. Het is mogelijk dat de verkoop van het 5,5-inch model nog wordt uitgesteld, aangezien meerdere bronnen beweren dat Apple enkele productieproblemen ondervindt bij deze grotere iPhone. Maar die laatste geruchten worden de laatste tijd steeds opnieuw ofwel bevestigd, ofwel ontkracht. Het blijft dus nog afwachten tot er officieel nieuws is van Apple zelf.

Wat is jouw mening?...