Back

[UPDATE] Apple Watch binnenkort (vandaag) beschikbaar in België

Apple heeft gisteren nog maar zijn iPhone Keynote afgerond en er vallen nog meer verrassingen uit de lucht. Apple stelde namelijk zijn samenwerking met HERMES voor en kondigde zo aan dat het verschillende extra bands en watch faces ging lanceren. Een kort overzicht over de veranderingen vind je hier.

Maar, hij stond toch al te koop?

Onlangs mocht de e-deal site iBood als eerste in België de Apple Watch Sport te koop stellen voor één dag. Dit was uiteraard maar een dagdeal en de modellen waren maar in beperkte mate verkrijgbaar.

Vandaag hebben we echter van verschillende bronnen vernomen dat de Apple Watch later vandaag of in elk geval in de komende dagen beschikbaar zal gesteld worden in de Belgische Online Apple Store.

Een en ander zou blijken uit een persbericht dat gisteren avond is verstuurd door de PR dienst van Apple. We hebben het persbericht nog niet online teruggevonden en ook niet toegestuurd gekregen van Apple zelf.  Een lezer die het bericht wel heeft ontvangen heeft ons de mail toegestuurd, uit de email blijkt inderdaad dat Apple aankondigt de Apple Watch vanaf vandaag aan te bieden. Momenteel is de Apple Watch nog niet te koop in de Online Apple Store, maar daar zou vandaag dus verandering in kunnen komenEmail Apple Watch

Wij kijken er alvast met spanning naar uit, jij ook?

UPDATE (11/9/2015 08h15): Het bewuste persbericht is intussen ook verschenen op de website van Apple. Het ons toegestuurde persbericht is identiek aan dat wat verschenen is op de website van Apple. Gisteren hebben we contact opgenomen met Apple maar we hebben nog geen antwoord mogen ontvangen. Ondanks het feit dat de Apple Watch “vandaag” beschikbaar zou zijn is deze nog niet te koop in de Apple Store. We houden jullie uiteraard op de hoogte van zodra er meer nieuws is.

UPDATE (16/9/2015 08h15): De Apple Watch is zo goed als zeker beschikbaar bij de opening van de nieuwe Apple Store in Brussel op 19/9. Dat kunnen we afleiden uit foto’s die we hebben van de Apple Store binnenin (Klik voor meer info over de Apple Watch).

UPDATE (19/09/2015 11H25): Deze ochtend is de Apple Store Brussel opengegaan. Tegen alle verwachtingen in is de Apple Watch er vandaag niet te koop. Apple Blijft dus de spanning opbouwen.

De Apple Watch is te koop in België vanaf 09/10/2015 klik hier voor meer info.

About the Author /

contact@timothysegers.be

Studying automation as a student representative at the University/College Ghent and co-founder of the Landay VZW. Technology and organizing are the two things I live by!

Reacties(4)

 • Geert

  11 september 2015

  Blijkbaar kan je via Fnac.be ook al een apple watch bestellen (zelfs voorradig). De prijzen zijn wel eerder die van Frankrijk ipv de prijzen die in de persmededeling staan. Iemand dit al gecheckt?

 • jelle

  11 september 2015

  Fnac.be toont idd de Watch op hun site, maar is niet voorradig. Het enige wat voorradig is, is de charging cable. Miss toch voortekenen dat het niet lang meer zal duren eer de Watch gelanceerd wordt in België…

 • maarten

  16 september 2015

  Ik heb gisteren op fnac.be een apple watch kunnen bestellen. Momenteel heeft die bestelling de status ‘klaar voor verzending’, en verwachte verzenddatum 16/9 (vandaag dus). Ik ben benieuwd..

 • maarten

  18 september 2015

  Werd vandaag overigens al geleverd! Blijkbaar kon maar even besteld worden en hebben ze het teruggeroepen daarna. Maar er zijn dan blijkbaar toch al een aantal orders uitgevoerd.

Wat is jouw mening?...