Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 zullen samen gelanceerd worden

Vorige week doken al een aantal foto’s op die het uiterlijk van de 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 mockups vergeleken, en een aantal dagen later beweren verschillende bronnen meer te weten over hun releasedatum. Apple zou van plan zijn om de iPhone 6 in zijn twee nieuwe groottes samen te lanceren. De productie van beide modellen gaat volgende maand van start.

Eerdere verslagen lieten weten dat Apple twee nieuwe iPhone 6-modellen op de markt zou brengen, maar dat hun releasedatum toch zou verschillen. Problemen bij de producent zouden hierbij aan de basis liggen. De batterij- en schermtechnologie van de 5,5-inch iPhone 6 zou niet zo makkelijk te implementeren zijn als verwacht. Daardoor zou de 5,5-inch iPhone pas een paar maanden na de lancering van de 4,7-inch versie beschikbaar worden voor het grote publiek.

Recentere meldingen menen te weten dat de problemen met de productie van de grote iPhone 6 nu zijn opgelost. Daardoor zullen beide grote iPhone 6-modellen op hetzelfde moment beschikbaar worden, namelijk in september van dit jaar. Toch zal de grootste versie in kleinere hoeveelheden op voorraad zijn aangezien de methode voor het maken van deze iPhone nog steeds complexer is dan bij de kleinere versies.

iPhone 6

Vergelijking 4,7-inch en 5,5-inch

De producenten van Apple’s hardware zijn al enkele maanden bezig met voorbereidingen op de massaproductie van de nieuwste iOS-devices die in het najaar zullen gelanceerd worden. Zo nam Foxconn zomaar eens 100 000 nieuwe werknemers aan om mee te werken aan de productie van de iPhone 6. Ook Pegatron zou een hulp worden bij het maken van de iPhone 6, zo zou deze fabrikant zorgen voor 15 tot wel 50% van de gehele iPhone-productie.

Wat is jouw mening?...