Apple Nieuws Vlaanderen

Home Gerucht Mockup van 5.5″ iPhone 6 vergeleken met 4.7″ model

Foto’s van gelekte onderdelen of productiemodellen van de iPhone 6 lijken tegenwoordig wel schering en inslag. Er zijn opnieuw foto’s opgedoken van mockups van zowel het 4.7″ als het 5.5″ model. Veel nieuws onder de zon is er echter niet.

Zoals je op onderstaande foto’s kan zien komt het model vrij goed overeen met eerdere geruchten en foto’s. Het is al langer duidelijk dat Apple dit jaar 2 nieuwe iPhone-modellen zal introduceren, een 4.7″ en 5.5″ model. Sonny Dickson, die eerder al verschillende foto’s lekte van onderdelen, heeft opnieuw afbeeldingen gebracht van de mogelijke iPhone 6. Het gaat echter om ontwerp- of productiemodellen, en niet om échte gefinaliseerde modellen.

9to552 9to553

 

Het design is duidelijk dunner dan dat van de 5s, en ook hier is de sluimerknop te zien aan de rechterzijde van het toestel. Tevens lijkt de LED flash, naast de camera, op de achterzijde cirkelvormig te zijn, terwijl dit bij de huidige generatie nog langwerpiger is.

iPhone 6 iPhone 6

Op bovenstaande foto’s worden beide nieuwe modellen vergeleken qua grootte, waarbij opvalt dat het 5.5″ model toch beduidend groter is. Zulke modellen worden weleens ‘phablets’ genoemd, een kruising tussen een smartphone en tablet.

Vorige week vonden nog enkele foto’s van gelekte onderdelen het licht, en ook het ultradunne frame van het toestel kregen we al te zien.

Wat is jouw mening?...