Back

Met iCloud verloren data herstellen

Sedert kort kan je verloren contacten, kalenderinfo, herinneringen en iCloud-bestanden herstellen via de webapplicatie van iCloud.

icloud-login-640In juli 2015 werd het mogelijk om verwijderende bestanden uit de iCloud Drive te herstellen en met de nieuwe functie op het webportaal van iCloud wordt het nu ook mogelijk om eerder verwijderde contacten en afspraken te recupereren.

De gebruikers van iCloud vinden deze nieuwe functie binnen het menu instellingen op http://www.icloud.com. Bij deze instellingen kan je contacten, herinneringen en agenda’s laten herstellen. Dagelijks wordt er automatisch een backup gemaakt.

Deze reservekopie wordt gemaakt van agenda’s en contacten van apparaten met iOS 8, iOS 9, OS X 10.10 en 10.11. Individuele afspraken of contacten herstellen kan niet. Het is met andere woorden alles of niets. Voor gedeelde agenda’s moet je er rekening mee houden die deze na het herstel opnieuw aangemaakt moeten worden.

Contacten en agenda’s herstellen is heel eenvoudig. Nadat je ingelogd bent op www.icloud.com ga je via instellingen naar geavanceerd. Daar kan je kiezen voor : Zet contacten/agenda’s terug.
herstel-icloudweb-001

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Reactie (1)

Wat is jouw mening?...