Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch Hermès bandjes nu ook los verkrijgbaar

In september 2015 stelde Apple een exclusieve versie van de Apple Watch voor in samenwerking met het Franse modelabel Hermès. Als je al een Apple Watch hebt en toch een Hermès-bandje willen, kan je nu de bandjes los kopen. Maar.. ze zijn wel niet goedkoop.

Hermès staat bekend voor z’n tassen en sjaaltjes maar werkte samen met Apple aan een zeer modieuze versie van de Apple Watch. De goedkoopste van de 10 verschillende modellen startte bij maar liefst €1.330 voor de 38-mm variant en €1.380 voor de 42-mm versie.

Nu kan je aan je (iets meer betaalbare) Apple Watch of Apple Watch Sport ook dezelfde bandjes toevoegen. Dit zal je echter ook stevig wat kosten: de bandjes gaan van €350 tot €750!

Modellen:

Apple en Hermès geven ons keuze uit 3 verschillende modellen.

  • Apple Watch Hermès Double Tour

Beschikbaar in 8 verschillende kleuren voor de 38-mm versie van de Apple Watch en kost €500.

 

  • Apple Watch Hermès Simple Tour

Beschikbaar in 7 verschillende kleuren voor de 38-mm variant van de Apple Watch, 4 verschillende kleuren voor de 42-mm versie, kost €350.

 

  • Apple Watch Hermès Manchette

Het duurste model van de drie, enkel beschikbaar in bruin leder voor de 42-mm Apple Watch, kost €750.

Volgens een betrouwbare bron zouden de Apple Watch-modellen uit de Hermès-collectie vanaf maandag ook beschikbaar zijn in de Apple Store van Brussel. Ze zijn er nu ook al te bekijken.

Wat is jouw mening?...