Apple Nieuws Vlaanderen

Home iPad Nieuwe iPads worden voorgesteld op 21 oktober

Terwijl iedereen iOS 8 aan het downloaden is kunnen we alvast uitkijken naar het volgende grote Apple-evenement. Ik heb het niet eens over het bestellen of kopen van de nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, maar wel over het evenement waar de nieuwe iPads zullen voorgesteld worden. The Daily Dot weet dat de nieuwe iPads worden voorgesteld op 21 oktober. Op diezelfde dag zal volgens dezelfde bron ook OS X 10.10 (Yosemite) te downloaden zijn door het brede publiek.

De nieuwe iPads worden traditioneel steeds in oktober voorgesteld. Tot nu toe was het nog gissen wanneer ze precies zouden voorgesteld worden, maar daar brengt The Daily Dot nu verandering in. Op 21 oktober 2014 zou Apple de zesde generatie iPad en de derde generatie iPad mini voorstellen. Verwacht wordt dat de nieuwe iPads de nieuwe A8-processor en de M8-coprocessor meekrijgen. Ook Touch ID maakt zijn opwachting. Daarnaast wordt er ook gesuggereerd dat beide tablets nog dunner zullen worden.

Ook OS X 10.10 (Yosemite) zou die dag beschikbaar worden voor het grote publiek. Apple plande om het nieuwe besturingssysteem uit te brengen in de herfst van dit jaar. De publieke beta’s en de previews van de ontwikkelaars wijzen er op dat OS X Yosemite bijna volledig gebruiksklaar is. Het nieuwe besturingssysteem werd aangekondigd samen met iOS 8 op het WWDC.

Wat is jouw mening?...