Back

Eerste update Watch OS

Apple heeft de eerste update uitgebracht voor de Apple Watch: Watch OS 1.0.1. Deze update is ontworpen om een aantal bugs op te lossen en de prestaties te verbeteren.

watchos101-169x300De eerste update voor Watch OS, het besturingssysteem van de Apple Watch, voegt ook de Nederlandse taal toe. In de eerste versie (de basisversie) konden Belgen en Nederlanders enkel gebruik maken van Duits of Engels. Ook voor de Apple Watch gebruikers uit Brazilië, Zweden, Denemarken, Rusland, Turkije en Thailand is nu ondersteuning in de eigen taal voorzien.

Met de update worden functies die te maken hebben met de toegankelijkheid, de apps van andere ontwikkelaars en Siri sterk verbeterd. In de gezondheidsfuncties van de Apple Watch werden ook minimale veranderingen aangebracht.

De happy few die reeds een Apple Watch hebben kunnen bemachtigen kunnen hun horloge updaten door op de gekoppelde iPhone “Mijn Watch” te openen en vervolgens te tikken op “Algemeen > Software-update”. De update verschijnt in principe automatisch op het scherm. Indien het niet onmiddellijk lukt, probeer je best later eens opnieuw. Om de update uit te voeren dient de Apple Watch aangesloten te zijn met de oplader en te beschikken over minimaal 50 procent batterijpercentage.

About the Author /

luc.aud@pandora.be

Ik ben bezeten door alles wat met ICT en multimedia te maken heeft. Apple-producten liggen bij mij in de bovenste schuif vanwege hun degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wat is jouw mening?...