Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Watch Apple Watch vanaf juni in Apple stores

Gedurende zijn recente bezoek aan China heeft Tim Cook tijdens een ontmoeting met werknemers van het Chinese hoofdkwartier van Apple bevestigd dat het de bedoeling is van Apple om de Apple Watch te kunnen aanbieden in de Apple stores in meerdere landen.

tim-cook-china-tour-01Tim Cook belooft dat in de landen waar de Apple Watch nu reeds online aangekocht kan worden het slimme horloge vanaf juni ook beschikbaar zal zijn in de Apple store. Als deze geruchten waarheid worden betekent dit het einde van de online-only verkoop van de Apple Watch. Jammer genoeg gaat het dus enkel over de landen waar de Apple Watch nu reeds online besteld kan worden. Voorlopig is er dus nog geen sprake van de verkoop van de Apple Watch in fysieke winkels in België.

De Apple Watch kan in België nog niet besteld worden omdat er onvoldoende voorraad beschikbaar is om alle landen van voldoende exemplaren te voorzien. Apple heeft reeds meermaals bevestigd dat alles in het werk gesteld wordt om de Apple Watch op zoveel mogelijk plaatsen aan te bieden. Daarom wordt er verwacht dat de Apple Watch binnenkort in een tweede groep landen, waaronder België, verkrijgbaar zal zijn.

Met zijn verklaringen bevestigt Cook de eerdere verklaringen van de retaildirecteur van Apple die vorige maand in een videoboodschap aan de winkelmedewerkers meldde dat de Apple Watch vanaf juni verkocht zal worden in fysieke winkels.

Wat is jouw mening?...