Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Store België Apple Store Brussel onder massale belangstelling geopend

We hebben er lang moeten op wachten in België maar deze morgen om 10 uur was het eindelijk zover. De eerste Apple Store van België heeft zijn deuren geopend.

Rond 10 uur waren het ongeveer 500 ongeduldige Apple fans die stonden te wachten voor de nieuwe Apple Store. Een unieke Apple Store, we herinneren u er aan dat dit de eerste Apple Store is van de nieuwe generatie van de hand van Jonathan Ive en Angela Ahrendts op Europees grondgebied. Meer informatie daarover in ons uitgebreid artikel over deze Apple Store.

Massale opkomst

Opkomst voor de Apple Store openingApple had zich duidelijk voorbereid op de massale opkomst. De langst wachtende was donderdag ochtend aangekomen rond 9h45, gisteren avond rond 10 uur waren ze ongeveer met 20 wachtenden. Deze ochtend rond 6 uur groeide de rij wachtenden al snel uit tot ongeveer 500 uitzinnige Apple fans. Iets voor 10 uur gingen de deuren open van de Store open en kon het feest voor de uitzinnige Apple Fans starten. We geven jou een impressie.

Geen Apple Watch

Tot heel grote ontgoocheling van velen was de Apple Watch niet te koop. Je kon hem bekijken en zelfs proberen. Maar Apple verkoopt hem nog niet in België, accessoires waren evenwel wel te koop voor de Apple Watch.

Apple Store Brussel opent zijn deuren

De deuren van de Apple Store gaan open!

Posted by Apple Nieuws Vlaanderen on zaterdag 19 september 2015

 

Apple Store openingOns team is binnen!

Door Apple Nieuws Vlaanderen on zaterdag 19 september 2015

Enkele foto impressies

 

Wat is jouw mening?...