Back

Flitsmeister nu ook in België beschikbaar

De populaire verkeers-app Flitsmeister is nu ook beschikbaar in België. Zo ontvang je automatisch waarschuwingen voor mobiele flitsers, vaste flitspalen, en vertragingen op je route door wegwerkzaamheden of ongevallen.

De handige verkeers-app Flitsmeister is onder veel autorijders in Nederland erg populair. Vandaag heeft Flitsmeister bekend gemaakt dat de applicatie nu volledig ondersteund wordt in België. Gebruikers kunnen nu ook de files, flitsers, flitspalen en trajectcontroles opvragen in de Flitsmeister app.

Flitsmeister België

In de releasenotes wordt de lancering op een grappige manier aangekondigd:

“Terwijl Gert op zoek is naar het nieuwe K3 hebben wij Flitsmeister uitgebreid naar België, we zijn er klaar voor.”-Flitsmeister

Flitsmeister wil autorijden goedkoop, veilig en makkelijk te maken. Met de app kan je allerlei informatie zien over vaste en mobiele flitsers die bij jou in de buurt staan of op de route liggen. Je kunt zelf flitsers toevoegen of een trajectcontrole melden, zo kan je een mogelijke boete ontlopen. Naast meldingen over controles en flitsers zijn ook meldingen over files te zien.
Flitsmeester heeft ook de optie toegevoegd om de gewenste taal in te schakelen. Gebruikers kunnen wisselen tussen Nederlands, Frans en Engels.

Ambitie

Flitsmeister laat weten dat de uitbreiding naar andere landen ‘in een hoog tempo’ zal volgen. Het heeft grote plannen en de ambitie om de nummer 1 verkeers-app van Europa te worden. Naast België zal er dus nog verder worden uitgebreid naar andere landen.

Flitsmeister heeft voor de gebruikers met een Pro-account nog iets moois in petto als je op wintersport gaat. Wat dit precies is, maakt Flitsmeister volgende maand bekend.

Beschikbaar

De applicatie is gratis te downloaden, waarbij je via in-app-aankopen de Pro-versie kunt kopen. Waarbij je inzicht krijgt in verschillende statistieken, advertenties niet meer zal zien en de flitserhistorie kunt bekijken.

 

 

About the Author /

wittemichiels@gmail.com

Ergens uit de kempen - Geïnteresseerd in alles wat met tech en media nieuws te maken heeft -  Apple geek - Like special beer in the evening and strong coffee in the morning

Wat is jouw mening?...