Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple Apple kondigt Black Friday shoppingevent aan

Apple Black Friday event

Na enkele jaren van afwezigheid lijkt het erop dat Apple dit jaar terug een Black Friday event houdt. Het is geleden van 2013 dat Apple nog deelnam aan Black Friday. Ter hernering, Black Friday is steeds de laatste vrijdag van de maand november en wordt aanzien als het startschot voor de kerstinkopen. 

Shoppingevent Black Friday AppleMet een speciale pagina kondigt Apple voor deze vrijdag een shoppingevent aan. Voorgaande jaren stopte Apple met de Black Friday Deals. Vorig jaar nog verklaarde Angela Ahrendts (SVP Retail bij Apple) dat Apple niet meer wenste deel te nemen aan Black Friday. Dat Apple dit jaar dus wel deelneemt aan Black Friday is dus opvallend.
 

Welke kortingen mogen we verwachten?

Op dit moment is het moeilijk in te schatten welke kortingen we mogen verwachten. Bij de laatste Black Friday editie, in 2013, kregen wij Europeanen nog directe kortingen op iMac’s MacBook’s en op iPad‘s. Daarnaast kregen ook heel wat accessoires korting. In andere niet Europese landen opteerde Apple voor tegoedbonnen. De kortingen zullen ook gelden in de Apple Store Brussel.

Niet alleen Apple geeft korting

Niet alleen Apple zal die dag kortingen geven. Heel wat webshops geven die dag extra kortingen. Zo is CentralPoint deze week gestart met een “Apple Mega Madness” korting week. In tegenstelling tot Apple moet je daar niet wachten tot vrijdag om korting te krijgen op alle Apple producten. Je krijgt er zelfs een ruime korting op de nieuwe MacBook Pro met TouchBar. Meer informatie over deze actie lees je hier.

Voor een volledig overzicht van alle kortingen op Black Friday kan je terecht op de site van MacKopen.be.

Wat is jouw mening?...